Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uśmiechnij się .... :-) |
Żyła sobie lisiczka i żył sobie lis. Mieli się ku sobie i po pewnym czasie i rożnych takich przyjemnych zdarzeniach lisiczka zaciążyła. Po paru miesiącach urodziły się prosiaczki... - A więc taka jesteś lisico?! No to poszła mi stąd!!! - wygnał ją z domu lis. Lisiczka wzięła prosiaczki i poszła w las. Po pewnym czasie spotkała niedźwiadka. - Co ci się stało, że chodzisz taka smutna po lesie? Lisiczka opowiedziała mu swoją historię. - No wiesz, źle zrobiłaś, ale swoje wycierpiałaś. Chodź do mnie. No i znów historia się powtórzyła. Wielka miłość, ciąża lisicy, a potem, potem urodziły się... prosiaczki. Miś na to: - O żesz ty!!! Widzę, że nic się nie nauczyłaś! Idź mi z domu i nie pokazuj się więcej na oczy. Lisiczka zabrała prosiaczki i znowu szwędała się po lesie aż trafiła do zajączka. - Chodź, ja cię oduczę takich zachowań - powiedział zajączek. Historia się powtórzyła - zakochali się w sobie, ciąża i urodziły się... prosiaczki! Jaki wniosek wypływa z tej historii?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uśmiechnij się .... :-) |
Cokolwiek byś nie robił i tak okażę się, że zrobiłeś świnię.
|
|
Jakkolwiek bys na to nie patrzyl, i tak wszedzie znajdziesz swinię °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Świnia w lisiej skórze.
|
|
wniosek prosty... BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!
|
|
A Małysz na prezydenta.
|
|
Pomysłow i wyobraźni Wam nie brakuje ...:D Według autora tej historyjki morał brzmi... Kazdy facet to świnia :) Nie wiem czemu ale zakładam, że tego tekstu nie pisał mężczyzna ... :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |