wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co za Chuk ?

Czy ludzie nie mają co robić ? Czy dziś Sylwester czy ki za *** ? bo mnie tu trąbało jakieś BUUM i BUIM i światełka ;/ Co to ma być !! STOKROTKA nima co robic !?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co za Chuk ?

Przeszkadza Ci, że coś się w mieście dzieje? Oby więcej jakichkolwiek imprez w Łomży!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

to chuk po tym jak chu* p**** tłuk. Jak nie wiesz. LoL

hmm czasami na tym forum wypowiadają się dziwni ludzie, komu to przeszkadza jak raz na rok coś takiego się wydarzy? przecież już dawno takich pokazów nie było w Łomży. Było fajnie.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

No cóż spoko ale nie można inaczej to zaplanować a nie walić w okna ? hehe lepsze było w rampie na PAPA DANCE :)

Czyżby śLeDcZy (Red, +polak+) powrócił na forum pod innym nickiem? Ble... Głupota nie boli.

Pozdrawiam

MrS nie lubie cały czas to samo. A po drugie to wiecej mnie ludzi zna pod takim nickem i mi pasuje bardziej :) i jusz nie zmieni się nic ...

-==Hip-Hop==-

Mrs chodzi ci o : śLeDcZy, Red, +polak+ i ptysiu, a teraz pod postacią barteza.
pffff

Bartez ale ty musisz byc łochem z milo checio przeoram ci pysk daj jakies namiary . Kaciało

Byś chciał <LOL> haha

Robią źle nie robią jeszcze gorzej.

A ja myślałam, że to tylko my kobiety takie niezdecydowane a tu popatrz faceci też czasami nie wiedzo, czego chcą.

Osobiście popieram jakąkolwiek imprezę w Łomży.

Pozdrawiam hmm oczywiście jak zwykle buców nie pozdrawiam ;)

potrzebny lekarz od zaraz.stop .od nóg.stop .na inne czesci ciała za pózno.stop.pisze to resztkami sił.stop.jeszcze jeden taki tekst i nie bedzie o czym pisac.stop

huk sie pisze przez samo H łosiu :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org