Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
strona www |
proszę polecić mi firmę, która zrobi mi stronę www. koniecznie z Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: strona www |
Proszę cie bardzo . Od razu możesz se portfolio obejrzeć http://www.wypromuj.pl/
|
|
no własnie widzialem kilka firm z Łomży. szukam opinii bo chce zeby było profesjonalnie.
|
|
Jeszcze możesz w firmie speed bodajże. Lub ewentualnie ktoś prywatnie morze ci zrobić
|
|
wypromuj to nie polecam sam mialem z nimi do czynienia i musze przyznac ze to jakis cyrk nie firma. szefa nigdy nie ma w biurze nietrzyma sie terminow robi zupelnie inaczej niz mialo byc i policja straszy.
|
|
ty chcesz profesjonalnie a firma profesjonalną stawkę
|
|
wpisz w google strony www lomza, obejrzyj portfolio kilku firm i oceń kto robi najlepiej.
|
|
Nie znam docelowego przeznaczenia strony, ale całkiem porządną stronę typu "wizytówka" w zasadzie da się wyklikać minimalnym kosztem (hosting+domena). Ja wyklikałem w ten sposób stronę poświęconą mojej siostrze: http://www.dlapauliny.pl . Przy okazji zachęcam do przekazania 1% podatku na cele jej rehabilitacji.
|
|
Czy jakoś jeszcze można pomóc Twojej siostrze?
|
|
Chcesz to dam ci namiary na zdolnego chłopaka który takie zlecenia robi,ma własna działalność,w komputerach siedzi od niemowlaka :D. Tylko nie wiem jak u niego teraz z czasem. Widziałem już kilka jego stron robionych np dla łomżyńskich firm. Z tego co wiem to tak jak zapłacisz tak będziesz miał,jak w wszystkim,nie oczekuj profesjonalizmu za grosze.
|
|
@tommeknet: Wystarczy ten 1% i ewentualnie informacja dla znajomych. Na szczęście to nic nie kosztuje, a może rozwiać nasze obawy o przyszłą rehabilitację Pauliny nawet na długie lata.
|
|
masz gwarancje ze ja i kilkoro znajomych przekazemy 1% podatku, moze jakas zrzutke tez zrobimy. ze swojej strony moge zasponsorowac hosting, domene, jakiegos AdWords
|
|
Dziękuję, hosting na szczęście mam już od dawna, ponieważ prowadzę również stronę i forum mojej wspólnoty mieszkaniowej, dzięki za propozycję.
|
|
Ja również słyszałem niepochlebne opinie o firmie wypromuj.pl i jej szefie.
|
|
Tak w ogóle to w Łomży nie ma chyba takich naprawdę profesjonalnych firm w tej branży. Może tylko Novum, ale oni stron nie robią. Wystarczy porównać sobie strony robione przez firmy z Białegostoku czy Warszawy z tymi robionymi przez łomżyńskie firmy.
|
|
www.pcmaniek.cba.pl <--- on tworzy strony internetowe, bardzo tanio.
|
|
Podaj e-maila, mam dla Ciebie propozycję.
|
|
pomoc@pcmaniek.cba.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |