Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brońcie OFE |
Nie pozwólcie okradać was z waszych pieniędzy. ZUS ( zakład utylizacji staruszków) Dostaje naszych pieniędzy wystarczająco dużo . Piszcie i wysyłajcie :) http://www.obronemeryture.pl Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brońcie OFE |
popieram zabierają tyle pieniędzy a co do czego to jak trzeba sie leczyć to nie mają pieniędzy a więc LUDZIE CO ONI ROBIĄ Z NASZYMI PIENIĘDZMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A ofe co? wiesz ile im płacisz za to że trzymają twoją kasę?
|
|
Dobrze, że trzymają, a nawet inwestują. ZUS wszystko od razu wydaje i co gorsza jeszcze mu nie starcza. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
gorzej jak jakis fundusz ofe padnie w tedy to szukaj wiatru w polu , a tak w ogóle tyle lat obracają naszymi pieniędzmi i co z tego mamy ?? że niby inwestują , a potem co do czego to ehh inwestycje nie wyszły sorry !!! szpenio - człenio!!!!
|
|
Ale tutaj przynajmniej masz pieniądze .A jak ci nie odpowiada w każdej chwili możesz sobie OFE zmienić a ZUS zmienisz ??????? Co roku dostajesz z OFE szczegółową rozpiskę ile wpłynęło na rachunek , ile na rachunku posiadasz ile ci potrącono kosztów . Dostajesz z ZUS takie coś ??????? Brońcie swoich pieniędzy piszcie do rządu petycje. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |