Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najleprzy piłkarz ŁKS w Pogoni Szczecin |
Z dobrych stron wiem ze Rafal B. ma odejsc do pogoni szczecin . Uwazam ze nasz ŁKS nie poradzi sobie bez niego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najleprzy piłkarz ŁKS w Pogoni Szczecin |
a skad ty to mozesz wiedziec? z prezesem ptakiem wodke piles? jego szanse angazu w jakimkolwiek klubie pierwszoligowym sa nikle bo nic mu nie ujmujac to do poziomu pierwszoligowca duzo mu brakuje.moze w drugiej lidze by sobie poradzil.ja i kazdy inny czlowiek na jego miejscu odszedlby do i nnego lepszego klubu gdyby mial okazje wiec jezeli chce niech odchodzi.z niewolnika nie ma pracownika.
|
|
życzmy mu raczej dobrego transferu niż ślubu z ŁKS, choć niewatpliwie byłaby to starata dla naszego klubu.
|
|
Wiadomość wyssana z palca - kiepskie źródło
|
|
To,że Rafał miał propozycje z Pogoni jest prawdą.Wiem to z pewnego źródła.Ale z tego co wiem,jednak została ona odrzucona.Szacunek
|
|
a jakie to pewne zrodlo???jako dziennikarz nie mozesz wyjawic swego zrodla??? hehehehehe. pewne zrodlo to bylby dyrektor sportowy pogoni albo lks.z tym pierwszym raczej nie masz kontaktu z drugim miec mozesz ale nie sadze zeby trojanowski opowiadal wszystkim na lewo i prawo co sie dzieje w klubie.pilkarzem byl miernym ( swego czasu w finale pucharu polski na szczeblu centralnym przestrzelil jedenastke i przegralismy z jagielonnia II ) a w pracy zawodowej kieruje sie chyba jakimis dobrymi wzorami i zasadami.
|
|
Przepraszam, źle się wyraziłem. Chciałem powiedzieć wiadomość nieaktualna. Rafał odrzucił propozycję testów w Pogoni Szczecin
|
|
tymno: wystarczy że moje źródło jest pewne i ja o tym wiem, nie wierzysz to twoja sprawa
|
|
lepiej zeby Rafal zostal. moim zdaniem byl on najlepszym zawodnikiem tego sezonu w naszej druzynie
|
|
Może Rafał sam się wypowie na forum. Proponuje zorganizować jakiś czat z "Dzikim", gdzie każdy będzie mógł mu odpowiednie pytanie zadać. Kto za? ? ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |