Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
meble kuchenne na zamowienie |
hej moze ktos wie gdzie mozna zamowic meble na zamowienie tanio i dobrze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: meble kuchenne na zamowienie |
Zieliński (nie pamiętam imienia) Zakład pod Starymi Kupiskami po lewej stronie (kiedyś mieścił się na Senatorskiej). Rzetelnie i dokładnie, doradzi co i jak. Wykonał mi meble kilka lat temu. Jestem bardzo zadowolony. Tel. 501173331. slm
|
|
Pan Karol. numer 602745659 Bardzo dobrze i solidnie. Robiłam u nie go meble jestem zachwycona. Polecam Go każdemu , zyskuje on liczne pozytywne opinie. Polecam Goroąco. Naprawde satysfakcja 100% ŁFPK
|
|
Kiedyś był taki temat, właściwie całkiem nie dawno, użyj opcji "szukaj", powinnaś coś znaleźć. :)
|
|
pan Marcin z Giełczyna, młody chłopak, meble świetne i taniej niż w firmach w Łomży lub u osób prywatnych, polecam;) nr do niego to 600 539 481
|
|
Bitt-meble w Kupiskach Starych,ul. Wiśniowa 6..Polecam.
|
|
postow na ten temat bylo juz tysiace wyszukiwarka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jedyny stolarz godny polecenia :) Krzysztof Kordal!! www.komeb.one.pl
|
|
Również dodam swoje "pięć groszy". Już kiedyś pisałem, moje meble, praktycznie w całym mieszkaniu robiła firma Kalisto. Jestem zadowolony, dokładnie, terminowo, chętnie doradzą, a czy tanio?, tak. Porównywałem z innymi i była różnica, in+
|
|
Jeśli ma być dobrze, a przy tym tanio, to polecam tego Pana.Kiedyś robił mi meble, jestem bardzo zadowolony.Podaję nr. 0-602 617 547.
|
|
www.osmodel.pl
|
|
mi robili na poligonowej 20 w łomży 602105046
|
|
Ja również brałem meble na zamówienie od Pana Zielińskiego. Bardzo miły facet dobrze i solidnie zrobiona robota. No po prostu polecam. ...
|
|
bittmeble
|
|
Pan Zieliński robił meble również do mojej kuchni parę lat temu i niestety nie jestem z nich w pełni zadowolona, jakość materiału i wykonania pozostawia troszkę do życzenia.. W zeszłym jak planowałam zakup mebli do kuchni, nie chciałam popełnić już żadnych błędów, dlatego też byłam u wszystkich stolarzy w Łomży, również w Janowie i Śniadowie. Interesowała mnie przede wszystkim jakość i gwarancja na meble oraz proponowana cena. Najkorzystniejszą cenę, z akcesoriami blum, światełkami i super projektem zaproponował mi Pan Mariusz Paras z firmy Olmar meble. Ja jestem bardzo zadowolona, znajomi mówią, że mam kosmiczną kuchnię :)
|
|
Też miałam taki dylemat. Początkowo chciałam lakierowane, ale po podliczeniu kosztów u stolarza poprosiłam, aby sprawdził ile to samo kosztowałoby z okleiną. Różnica była naprawdę niewielka... Jeśli zastanawiacie się nad blatem, polecam wziąć pod uwagę blat z naturalnego kamienia, jak tutaj: https://vertigostones.pl/oferta/ Dopłata do takiego blatu nie jest wysoka, a jednak blat wygodniejszy i lepiej wykonany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |