Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do łysych panów ;) |
interesuje mnie dobry model maszynki elektrycznej do golenia dla mężczyzn na tyle dobry by nią golić również głowę. bo w sklepach to tak mi średnio doradzili;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do łysych panów ;) |
nie rób sceny liczą się ceny Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
maszynka do golenia + ŻYLETKI POLSILVER koziol0
|
|
nie ma takiej maszynki
|
|
przez kilka lat używałem philips i się sprawdzała teraz możesz kupić za około 100
|
|
|
Wii, ale czy taka maszynka elektryczna za 100 podoła całej głowie?? przyznam że oscyluje w granicach 500-700 zł
|
|
polecam firmę BRAUN
|
|
Maszynka Philipsa za 100 zł. śmiało podoła całej głowie i to przez co najmniej 3 lata. Przynajmniej taka się trafiła mojemu mężowi 3 lata temu i do tej pory jej używa minimum 2 razy tygodniowo. Polecam. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
zadna maszynka nie zgoli cie na 0 , poto sa zyletki. Glowe bedziesz miała łaciatą, a sama maszynka krótko pożyje jesli chodzi o oslonki zyletek. Tak w ogóle to lysy leb nie wyglada dobrze. I nawet gdybys miala 1000zl to zadna maszynka nie da ci efektu 0
|
|
Profesor, ja pytam o modele maszynek elektrycznych godnych polecenia a nie o Twoje zdanie odnośnie łysej głowy
|
|
a jak myslisz inaczej to po kupieniu takiej maszynki ogol glowe i daj zdjęcie. Chce zobaczyc efekt, i sprawdzic co twoim zdaniem znaczy 0, bo to sama skóra i dokladnosc, to co uzyskasz goląc sie zyletka.
|
|
Polecam Philips - gdyz sam posiadam
|
|
Już 2 lata używam maszynki Philips obcina 3 głowy 2x w miesiącu;D
|
|
Tak jak profesor napisał łysa główka to poświęcenia chwili na dokładne ogolenie się żyletką. Maszynka tak nie zgoli. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
- Tym to se pan może pan łeb, dupę ogolić!!! - A pan sobie mózg ogól!!! Idź pan, rób pan swoje!" 'Dzień Świra' http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
braun to dziadostwo, odradzam
|
|
Mam dziwne wrazenie, ze spora czesc odpowiadajacych nie zrozumiala dokladnie pytania i pisze o maszynkach do strzyzenia, a nie do golenia... Osobiscie posiadam i maszynke do strzyzenia, chyba Philipsa i 2 golarki, Philipsa i Browna. I w pelni zgodze sie z osobami, ktore piszą, ze maszynka do golenia nie nadaje sie do golenia calej glowy. Mozna uzyc po prostu maszynki do strzyzenia bez nakladki, czyli na 0. Glowa bedzie generalnie lysa, natomiast jesli chodzi o idealnie gladka skore, to chyba tylko poprawic zyletka.
|
|
Aż poszedłem do łazienki i sprawdziłem dokładnie model hehe. PHILIPS PHILISHAVE C241 Nie ma lepszej golarki w tym przedziale cenowym (4 lata temu około 100-110 zł w Łomży). Polecam śmiga już 4 lata, non stop-eksploatowana i nadal tnie równo i dokładnie. _________________________________________________________
|
|
Miało być maszynki do strzyżenia, nie golarki. _________________________________________________________
|
|
Polecam Brzytwę, tylko trzeba umieć się nią posługiwać;D
|
|
fakt nie wszyscy zrozumieli hehe spokoo skoro maszynka elektryczna nie jest dobra do golenia głowy na łyso(nie strzyżenie!!) to oki ;) Profesor jak będę miała sposobność ogolić sobie głowę na łyso nie omieszkam Ci wysłać fotki :D strasznie irytujący jesteś, tak się podniecać byle tematem i taaki wnerw hehe chyba starość ;) dzięx za opinie pozdrawiam
|
|
do Dran, tak tylko żee maszynka bez nakladki wcale nie goli na 0, tak tylko sie mówi a wrzeczywistosci jest to na 1,2 mm. A nakladka najmniejsza to 3mm do ania1987 wcale sie nei denerwuje, moze ci sie to tak wydaje bo nie zostawiam takich dzicinnych usmieszkow w stylu :D ? poprostu nie lubie jak ktos g. wie a sie wypowiada a chyba oczekujesz powaznych odpowiedzi to ci uparcie chce uswiadomic ze nie ma takiej maszynki.
|
|
anty blm dziwna ta twoja maszynka, na zasilacz.... moze to wersja bazar? :)
|
|
Ogólnie to maszynki do golenia nie są przystosowane golenia głowy, na głowie włosy są gęstsze i grubsze także szybko by ci się ostrza w takiej maszynce tępiły, ja mam maszynkę od golenia brauna z folią, jest dobra ale do głowy raczej by nie była by dobra prędzej jak coś to z trzema głowicami chyba wiesz o co chodzi, no i tak jak napisałaś za 5-7 stów to byś dobrą miała. Pytanie: Ania ty chcesz sobie głowę golić, dziewczyno odradzam :)
|
|
Są Philipsy w wersji bezprzewodowej (z ładowarką) i na zasilacz. _________________________________________________________
|
|
Tak sa ale wlasciwosci ma takie same niczym sie nie rozni oprocz tego ze ma kabelek odlaczany :) Jest to model C281
|
|
jak zechce to i jęzor Ci wypnę Profesor ;p , heh a jeśli dla Ciebie to za dziecinne to nie odp... zapytałam i oczekuje jedynie odp co do modelu i opinii a nie krytyki czy łysy to atrakcyjny widok czy odnośnie "g. wiedzy";) no nie to nie dla mnie ta maszynka i chyba nie trudno się domyśleć;) pp mi w jednym sklepie powiedzieli że te z 3 głowicami to własnie nie, heh dam już temu spokój, poszukam innego prezentu ;) i będę oglądać zacięcia :D
|
|
Ania, Twoje pytanie nie powinno być skierowane do łysych panów - wszak panowie-żarówki nie potrzebują golić glacy swej, z uwagi na permanentny! brak owłosienia :D
|
|
hehe mój jest łysy z wyboru ;) i własnie takich miałam na myśli ;) no ale nic już nie aktualne
|
|
tacy z wyboru pod klatkami stoją z flaszką. Zazwyczaj gimnazjum lub zawodowka :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |