Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
samoobsługowe centrum farmceutyczne na dwornej |
co myślicie o tej wspaniałej aptece ;-PPP
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: samoobsługowe centrum farmceutyczne na dwornej |
Apteka jak apteka, tyle że samemu można sobie coś wybrać, co jest swego rodzaju wygodą. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
ale sprobuj recepte wykupic:)))------jajo mozna zniesc:)))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Zgadzam sie z wypowiedzią rzepichy, recepte wykupić to tam można szału dostać ;)
|
|
a czy w tych szufladach mozna samemu grzebac? Kiedys myslalam, ze kur**wicy dostane kiedy z ogromnym bolem glowy szukalam ibupromu...w koncu poprosilam pania aptekarke, a ta myk szufladke otworzyla i ow lek mi podala...ale glupia nie zapytalam czy sama moglam tam zajrzec... ja tam jestem za tradycyjnymi aptekami, ktos kto nie orientuje sie za bardzo nie wie gdzie i czego ma szukac...
|
|
mozna szufladki otwierac :)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
bez sensu ta apteka..
|
|
dobra, jeśli chce się kupić podpaski albo prezerwatywy o 2:00 w nocy. taki sklep bardziej. moim zdaniem 80% aptek w mieście ma bardziej kompetentną kadrę. :: die Zeitgeist ::
|
|
Podobna apteka jest też przy Rondzie-też samoobsługowa,ale tam to jest super-duzo miejsca,mnóstwo leków,ja juz na Dworna nie zagladam
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |