wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

dostałem ofertę pracy , wynagrodzenie 11 tys netto ale zastanawiam sie czy warto pozytywnie rozpatrzyć to ofertę , ponieważ jeden weekend w miesiącu bym musiał pracować a to wiąże się ze nie bede mogł spędzać czasu z dziewczyna .Wcześniej sobie ustaliliśmy ,żę weekendy są dla nas .
Może cos doradzicie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

He he dobry kawał:) Gościu takie dzieci to dzieciom na dobranoc opowiadaj... a nie śmiecisz forum

Powiedz, że za takie pieniądze to niech Ukraińców sobie poszukają

Przemek ja bym nie przyjęła tej oferty. Umowa to umowa. Nie możesz dziewczyny w konia zrobić. Jak wszystkie weekendy razem to wszystkie...

A jeśli jednak zdecydujesz się przyjąć tą pracę, to uważam, że za takie poświęcenie i za rezygnację z jednego w miesiącu weekendu z dziewczyną 11 tys. to stanowczo za niska stawka... Trzeba się szanować.

:]

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Przemo jak ci nie pasuję to mi daj ( jak jaj nie robisz)

komendant główny zarabia 15 tys, wiec nie bierz tej pracy poniżać sie i zarabiac mniej niz policja :)

Za 11 kafli znajdziesz inną dziewczynę

oj fantazja fantazja no cóż pomarzyć dobra rzecz ale poco od razu robić z siebie debila na forum?

Ale rocznie?

przemek20 będzie wielkim romantykiem i wybierze dziewczynę zamiast tych nędznych 11 tysięcy..........
Gościu nie wsadzaj takich kitów na publicznym forum!!!!!

you are an idiot ha haha ha haha haaaaaaaaaa

.

to dobra rzecz pomarzyć za marzenia nie karzą w Łomży dużo jest takich osób ze nie wiadomo ile zarabiają a jak się okazuje to nawet na fajki nie maja a chwalić to się może każdy ludzie zejdźcie na ziemie

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org