Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
19 czerwca - impeza na Muszli |
Podobno dzisiaj ma być jakaś impeza na Muszli organizowana przez Radio Białystok. Czy ktoś zna rozkład jazdy tej imprezy. W jakich godzinach co ma być ? Słyszałem, że mają grać Elektryczne Gitary i Analog. ------------ Bogunow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 19 czerwca - impeza na Muszli |
Ramowy scenariusz imprezy w Łomży: 14:00 otwarcie festynu 14:05 koncert zespołu "The Hardworkers" 14:35 konkursy sponsorów 14:40 program przygotowany przez Dom Kultury Dom Środowisk Twórczych cz. I 15:40 konkursy sponsorów 15:50 koncert zespołu "Cornflower" 16:40 konkursy sponsorów 16:45 koncert zespołu "No Way" 17:30 konkursy sponsorów 17:40 program przygotowany przez Dom Kultury Dom Środowisk Twórczych cz. II 18:30 konkursy sponsorów 18:40 koncert zespołu "El Lunes" 19:10 konkursy sponsorów 19:15 koncert zespołu "Analog" 20:15 konkursy sponsorów 20:30 koncert Gwiazdy - ELEKTRYCZNE GITARY 22:30 planowane zakończenie festynu (http://www.radio.bialystok.pl/studiolato/2005/index.php?id=Lomza)
|
|
zresztą taki plan jest na stronie 4lomza... he
|
|
Dzięki za info . ------------ Bogunow
|
|
no jak narazie lipa jest na muszli, byliśmy około 2 godzin i nie było nic ciekawego. Zagrała jakaś punkowa kapela śmiecie sobie poskakali i sie rozeszli. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
DamianE03 napisał(a): Zagrała jakaś punkowa kapela śmiecie sobie poskakali i sie rozeszli. Kim są wedługi ciebie te śmieci ??? Chciałbym wiedzieć. Ja jeszcze skakających śmieci nie widziałem a żeby jeszcze same chodziły to już wogóle moze przez te 2h to ty zamiast pod sceno posłuchać muzyki byłeś w ogródku.
|
|
chodzi o takich jak ty, a ja w żadnym ogródku nie byłem, tylko patrzyłem na takich jak ty i sie śmiałem, ...a fajki znikają... :D Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Browara sączyli i sie zrobili śmieciami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |