sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ustawienie kata wtrysku

Witam .. gdzie w lomzy ustawie kat wtrysku w samochodzie marki opel z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ustawienie kata wtrysku

Szczerze raczej nigdzie. Ja jeździłem do Białegostoku do zakładu zajmującego się regeneracją itp. nr kom:602393870

W VW ustawiali mi w lasvegas na towarowej stara wzgs

Białystok

Robrob,na Towarowej to możecie jedynie kąt wytrysku ustawić i to wyłącznie mołolatom. Takie rzeczy -tylko Białystok.

co wy się macie z tym bałymstokiem, a może odrazu warszawa albo gdańsk, ja zawsze naprawiam w łomży i jakoś nie nażekam, raz tylko robiłem w biały jak nie mogli sobie poradzić z naprawą/nie mylić z wymianą/ komputera w sprinterze cdi

na zakupy do białego, do mechanika białystok a potem wszyscy marudzą że w łomży nic się nie robi, a po jaką k..we coś budować czy inwestować w łomży jak i tak pojedziecie do innego miasta żeby robić zakupy czy naprwiać auta, pewnie kilka razy przepłacicie a i taka powiecie że w łomży to jest drogo. Pozdrawiam wszystkich,

Po moich przejsciach z naszymi szpecami,dziś wolałbym cały silnik na piechotę do Białego zanieść niż się z nimi zadawać.Remont pompy wtryskowej potrafili zrobię nie wyjmująć jej z samochodu,nie wykręcając ani jednej śrubyi nie uszkodzając fabrycznych zabezpieczeń. Szkoda gadać.

robrob a jaki byl koszt ustawienie??

ja w ceny komuś nie wchodzę, zadzwoń to się dowiesz 508303085

tak to jest jak się szuka gdzie najtaniej zrobić a nie gdzie najlepiej, mój kolega miał przypadek że w jednym zakładzie powiedzieli mu 6000 tyś za remont silnika na nowych podzespołach i z gwarancją, ale było drogo to pojechał do gościa który mu zrobił za 3500 pocieszył się raptem 2 miech i znów trzeba było robić silnik, gość w stodole powiedział że żadnej gwarancji nie daje a pozatym to niema żadnego papieru że robił u niego, więc trzeba było jeszcze raz wydać ponad 6000 tyś i teraz cieszy się autem już drugi rok. Tak to jest jak się robi u pana Henia /złotej rączki/ w stodole. Pozdrawiam zdrowo myślących.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org