Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teściowa |
witam wszystkich co mają teściową. Ja teściowej nie mam ale mój kumpel ma to cacuszko. Ostatnio byłem u niego a ta cholera - teściowa zaczęła nas podsłuchiwać pod drzwiami i jak się dowiedziałem to miesza się do wszystkiego a potrafi też symulować choroby np. zawal serca ale jak to się mówi "złego diabli nie biorą" A jak u Was , jak macie chęć to napiszcie a poczujecie ulgę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teściowa |
|
moja przyszła "teściowa" panicznie boi się psów- już mam w planach kupno jakiegoś amstafa bądź inna bestię :P
|
|
moja tescowa !!!!!! lepiej nic nie mowic!!!! porazka!!!! ale za to zona SUPER DO TANCA I DO RÓŻANCA!!!
|
|
Kaszanka nie wędlina, teściowa nie rodzina:)
|
|
panowie krotka pilka-----nie mieszkac u tesciowej i na jej garnuszku !!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jak to mówią bezpieczna odległość od teściowej to ok 70 km. (oczywiście zasada obowiązuje w obie strony) ;) Jest to wystarczająca odległość by teściowa nie miała często możliwości wtrącania się :) A teściowa to taki rodzaj człowieka, który chce na prawdę dobrze, ale nigdy jej to wychodzi. Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
Wcale, ze nie - ja mam super teściową w porządku babeczka, i można z nią o wszystkim pogadać i w ogóle :)
|
|
a ja myślałem że najlepsza teściowa to jest 102:) 10m od domu i 2m pod ziemią a miał być kolekcjoner............
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |