Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża prawdziwa |
Gdzie zostało zrobione zdjęcie Sebastiana Janickiego „Pamięć” i czemu ma niby tyle głosów, czyżby gimnazjum się zebrało na facebóku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża prawdziwa |
Pod wiaduktem na ul. Poznańskiej
|
|
u mnie w klasie _____________________________________________ AutoPokaz.pl AutoPokaz.pl
|
|
Bo jest niezłe to zdjęcie.
|
|
a skąd wiesz ile ma aktualnie głosów? jest gdzieś taka informacja.
|
|
Tytuł konkursu to " Prawdziwa Łomża " . Jakiś znany łomżyniak tam zginął , czy o co chodzi? Pod tym linkiem masz wyniki ze zdjęciami : http://www.4lomza.pl/glosowanie.php?pokaz=1&opis=1
|
|
|
Mi najbardziej podoba się zdjęcie ,,Bruk" Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
|
Nie kilka lat temu maluch wpadł w poślizg i chyba dwie osoby zgineły. ( procownicy pps -u ) Ja też na bruk wrzuciłam głosik.
|
|
te zdjęcia w zdecydowanej większości są poniżej krytyki aż żal bierze ze to dopuściło jury ale jakie jury takie prace... Nie wiem czy warto tymi zdjęciami promować Łomżę. Wstyd.
|
|
"szkoła z klasą" naprawdę to ma być o Łomży te dzieci mogą być z każdego miejsca w Polsce gdzie tu wątek Łomży ? fot 23 naprawdę zdjęcie reklama miasta pogratulować jury ...
|
|
Tak, to takie z podtekstem. Dlatego artystyczne .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |