wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie

Ponieważ teraz kończę szkołę policealną to mam takie czy po ukończeniu studium szkołą może zatrzymać mój indeks skoro dostanę po niej świadectwo ukończenia a w niej obowiązuje także dziennik w którym są wystawiane wszystkie oceny z egzaminów zarówno pisemnnych jak i ustnych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie

a co chcesz szpanowac że niby studia masz :)

Chyba sam chesz szpanować ze studia masz a w co wątpię ze je masz skoro nie umiesz czytać ze to szkoła policealna a nie studia i liczy sie jako na równi ze szkołą średnia

to ty chyba nie umiesz czytac bo napisalem niby. A tacy jak ty podniecają się indeksami chociazby z takiej szkoly. Ukonczyles policealna to łopata czeka :)

Od łapoty jestes ty i wszyscy inni twojego typu szwance co nic innego nie umieją a poza tym ja jako kobieta za ciebie nie mam zamiaru za ciebie tego robic.A po drugie szpanować nie mam zamiaru tym,ze skończyłam szkołę policealną a tym bardziej ze niby studia mam to nie jest w moim typie.Moje wykształecenie a nie twoje wię zbędnych wypocin twoich nie chcę bo stratne śą.Może ty taki szpaner jesteś ze indeksem chcesz sie chwalić prosze bardzo pokaż co skończyłęś i udowodnij to kim jesteś wielki PROFESZORZE!!!!!!!!! Bo jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj ja chce konkretnej odpowiedzi a pytanie jest do osób które sie na tym znają.

O kurde i teraz będą bały się odezwać ! ( te osoby)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org