Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
usuniecie pieprzykow |
czesc, mam takie pytanko nie wiecie czy w Lomzy mozna usunac pieprzyki w jakims gabinecie a moze w szpitalu? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: usuniecie pieprzykow |
Chirurg onkolog Markowski przyjmuje prywatnie na Wyszyńskiego
|
|
chcesz przechytrzyc nature ? uwazaj , bo pozniej wyrosnie ci co gorszego
|
|
profesor w twoim przypadku chyba natura wyprzedzila ciebie bo dala ci za malutki mozdzek...nie pomyslales, ze dziewczyna moze miec jakies grozne pieprzyki, ktore wlasnie trzeba usunac, bo moga byc rakotworcze? Jakby ci wyrisl podwojny nos to tez bys go nie usunal, bo natura ci go dala?
|
|
nie skacz tak bo w majtki popuścisz. Dziewczyna ma pewnie pieprzyk kilka milimetrow na twarzycce i jej przeszkadza bo chce byc piękna dla chlopaka. Ludzie mają całe ciała zasypane pieprzykami i żyją, pieprzyki nie sa takie nie bezpieczne. Ps. Ja mam ze 2 :)
|
|
Mylisz się profesor, niektóre mogą być bardzo niebezpieczne i niech to lepiej obejrzy onkolog i on wyda opinię.
|
|
Polecam dr Klepackiego przyjmuje w soboty,usuwałam 2.Wszelkie info o nim na jego stronie internetowej.
|
|
te pieprzyki to na jezyku tobie rosna???DOBRZE SIE ZASTANOW ABYS NIE ZALOWALA ,GDY BEDZIE ZA POZNO. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
a skad wiecie jaki ma ten piepszyk, nikt jej nie widzial a juz piepszycie. Zwyklych nieprzeszkadzajacych pieprzykow nikt nie usowa, wiec moze naprawde laska ma problem, a wy od razu ze swymi madrymi radami w ciemno
|
|
moge powiedziec cos o sobie poniewaz w tej sprawie przeprowadzilam sledztwo :)) -------mam dwa pieprzyki na twarzy .Naprawde nie wiem jak to jest ale!!!!!!!!! u mojej prababki , babki ,matki , ciotek - zniknely !!! u mnie nie! chociaz wszystkie mialy w tym samym miejscu - u mnie pozostaly :)) tak na chlopski rozum podejrzewam geny . ale powiem wam ,ze dorze z nimi sie czuje i nie przeszkadzaja mi:) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |