Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szeniaki Amstaff |
Witam szukam osoby która będzie miała na sprzedanie szczeniaczki tej rasy w Kwietniu z Łomży lub okolic. Interesują mnie szczeniaczek bez rodowodowu ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szeniaki Amstaff |
kolejny gamoń bez szkoły z amstaffem, pisać najpierw proponuje pouczyć się Andrzej W.
|
|
dzikitadzik w domu mam psa już 15 lat tobie tylko klocki lego moge sprzedać dres amstaff kajdan na ręku podstawa
|
|
tak szkoda słów bez komę tarza!!!
|
|
dzikitadzik panne chcesz poderwać na psa dres amstaff kajdan na ręku podstawa gram śrutu w kielni czysty lans
|
|
Andy sam jesteś gamoniem. Samym zachowaniem i pisaniem zniżasz się do takiego poziomu niedorozwoja. Z twoim charakterem nie wróżę ci przyszłości. Pouczyć to raczej tobie by się przydało ale lekcji życia angelfree też mam psa 5 lat Pit bulla. do ciebie też to się tyczy co napiasałem wyżej. Może dla ciebie dres amstaff kajdan na ręku podstawa. Jeśli tak to powodzenia życze ;) Jeśli macie pisać tak jak osoby wyżej to w ogóle się możecie wypowiadać bo oni tylko się ośmieszyli jak można nisko spaść w marginesie społecznym. A z tego powdu chcę nabyć że nie jest mój tylko brata to on zabiera go do siebie, a mam zamiłowanie do tych psów. Chcę nabyć psa do domu, aby w jakimś stopniu bronim dom i posesje
|
|
To poczytaj dzikitadzik o rasach, bo pojęcie masz skromne. Podpowiem, że "amstaff" i pit bull to inne rasy. Bez rodowodu masz poza tym kundelka w typie, a i to nie zawsze. Do kwietnia dużo czasu, uzbieraj na rasowego albo adoptuj.
|
|
Ola wiem że Pit bull i Amstaff to dwie inne rasy ale charekterystyką się za bardzo nie różnią od siebie. A szczerze powiem że mnie niestać na szczenię rodowodowe bo to nie jest mały koszt 1500zł. Wiem że do kwietnia dużo czasu wiec lepiej zacząć się dopytywać i rozglądać za szczeniakami lub kto czeka na miot. Amstaffki poszukuje po czystych rasowych, a nie matka Amstaff a tatuś kundelek z podwórka. Szczeniaczka z chęcią bym adoptował chcę dobrze ulożyć i wytresować psa w miarę swoich możliwości. Wiadomo że starszego psa już nie da rady zmienić jesgo nawyków
|
|
i pamiętaj zawsze kupki po mim sprzątaj!! zaobserwowałem parę razy jak właściciel/ka bacznie przyglądali się swojemu pupilowi w dość kremującej dla niego sytuacji (o sranie chodzi) na między blokowym trawniku po czym spokojnie odchodzili z pełna satysfakcją że piesio się odesrał!
|
|
dzikitadzik ambrele ochrone sobie wynajmie nisko spadłem w marginesie społecznym
|
|
Z tym to racja, a że mieszkam poza łomżą w domu jednorodzinnym z ogródkiem to i tak i tak kupiki na posesji muszę sprzątać żeby ładnie wyglądało i trawa się nie zepsuła ;)
|
|
mam psa w bloku co prawda nie duzego ale sprzatalem po nim pol roku ale gdy zauwazylem ze psow w bloku jest chyba z 6 a ja sam sprzatam to nie schylilem sie ani razu od ponad roku Andrzej W.
|
|
Nawiasem mówiąc 7angelfree. Dałem ogłoszenie na forum odnosnie szczeniaków a nie na kłuceniu się z tobą więc to uszanuj. Jest to dokuczliwe. Chciałbyś wystawić posta i byś trafił na taką osobę która by ci go spamowała ?. Post ma na celu ogłoszenia do osób które spodziewają się szczeniaków w danym czasie i tylko na tym, a nie na spieraniu i kłuceniu się ludzi
|
|
ok na posesji ale nie pod klatką !!
|
|
a.n.d.y wcale ci się nie widzę. Jeżeli sprzątałes po swoim psie, a inni tego nie robili, a do okoła i tak kup od groma na twoim miejscu bym zrobił to samo. Jeśli nawet zwrócisz osobie uwagę żeby poszprzątał po swoim psie to od starszych osób możemy usłyszeć spie..... dziadu lub jego pies będzie nas atakował
|
|
dzikitadzik nie jestem pewien ale w małym płocku jest jakiś chodowca
|
|
hahhahahahahahaah jekie atokowal ahahahahahha kiedy haahahahahha debile!
|
|
szczebiotka ma wściekłego pudla !
|
|
Ok. Jak dowiesz się czy to pies po rasowcach? A skąd wiesz, że ojcem szczeniaka, którego weźmiesz jest amstaff? Właściciel suki Ci to jakoś udowodni? Pokaże zdjęcia z krycia? To co, że pokaże Ci jakiegoś psa-niby tatusia? Uwierzysz na słowo? Jak będzie chciał to zrobi Cię w bambuko i jeszcze skazuje parę stówek. Bo nie zobaczysz po szczenięciu co z niego wyrośnie. A czemu rodzice nie mają uprawnień hodowlanych? Bo przekazują choroby genetyczne albo mają zaburzoną psychikę. To się dziedziczy, pamiętaj. Poniżej linki do adopcji TTB. Zastanów się - zyskasz przyjaciela, uratujesz mu życie i zagrasz na nosie chorym rozmnażaczom. Przeglądaj ogłoszenia, gwarantuję Ci, że wybór będzie duży i trudny, bo moda na tą rasę mija i jest ich coraz więcej. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?woj=mazowieckie&miasto=&wiek=bardzo+m%B3ody&plec=-dowolna-&gatunek=Psy&imie=&rasa=amstaff http://zwierzetabezdomne.blog.onet.pl/Amstaffy-piekne-samotne-rasowe,2,ID416331127,n http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Gremlin---roczny-psiak-szuka-domu-id12342.html http://ttbszczecin.wordpress.com/tag/adopcja-amstaffa/ W hodowlach zdarzają się też rodowodowe szczeniaki, które nie mogą być rozmnażane i wystawiane z powodu np. krzywego zgryzu, tzw PETY. Zapytaj w renomowanych hodowlach, być może akurat się trafi.
|
|
szczebiotka będzie rozpładniać swojego pudla ja by co
|
|
ola** oj chyba lubisz zwierzęta duży plus ode mnie
|