Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GTA SAN ANDREAS ! ! ! ! |
poszukuje osoby ktora posiada gta SA na 6 plytach cd poniewaz potrzebuje pewnego pliku z 6 plyty o nazwie "GTA_SAN_ANDREAS.CRC" byl bym bardzo wdzieczny za przeslanie. dziekuje. pozdrawiam. moj e-mail: macio1990@op.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GTA SAN ANDREAS ! ! ! ! |
Ja jutro moze bende miał na kompie to bo do kolegi ide z dyskem :)
|
|
tzn ja mam ta gre tylko 6 plytka sie zle chyba przegrala ten plik ale jest w trakcie poszukiwan na necie
|
|
Piraci za dychę. Pozdrawiam
|
|
a nie lepiej szukac wersji dvd ? R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
raver: nawet gdyby znaleźli, to który z nich będzie umiał obsłużyć DVD Shrinka? ;-) Pozdrawiam
|
|
Mrs często jestem na tym forum ot wpadam poczytać to co inni piszo i to, co ty piszesz o innych to już lekka przesada ty lepiej załóż sobie jakieś prywatne forum a z tego wypad jedziesz wszystkim po kolei jak byś się uważał za włąsciela tego forum nie podoba ci się, co inni piszą i jak piszą to wypad nikt cię tu nie trzyma. Ps. jeszcze trochę a na tym forum nie długo nikt się nie odezwie, bo zostanie zje......... ny na dzień dobry. Pozdrawiam ludzi tolerancyjnych. Buców nie pozdrawiam Sorki że nie na temat
|
|
No to prawda to co napisał(a) jestem - bo MrS tylko komentuje innych a moze na jakis czas napisze coś na temat ehh MrS kto kupuje orginalne gry ? jak ludzie mają w szkołach pirackie Windows-y to co mówic o grach dla nastolatków ? ja mam sporo gier orginalnych ale z gazet zazwyczaj.
|
|
Ja chyba bede mial SA na DVD
|
|
ja to moge przerobic i na dvd tylko potrzebuje ten plik zeby scalic wszystkie 6 plyt w calosc.
|
|
maciek1990 jakiego pliku crc? Pewnie podczas wypakowywania wyskakuję Ci błąd "GTA_SAN_ANDREAS.CRC" co oznacza, że archiwum jest uszkodzone. A tak btw nie widziałem jeszcze działającej wersji na 6CD...
|
|
ja mam gre na dysku i zajmuje mi prawie 4 Gb......;] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
A ja tu obstane za MrS 1. jak masz pirackie gry, to sie publicznie tym lepiej nie chwal, bo nie dawno byla glosna akcja jak zrobili typowi wjazd na chate. PRYWATNIE ! nie firmie ;] 2. Co to ku*** za temat jest w ogole ? Co to jakies forum o gierkach czy co ? 4lomza - sama nazwa mowi o czym tu sie powinno gadac
|
|
Nazwa 4lomza mi się kojarzy z ( budują 4 wioske Łomżyńską ) :)
|
|
Nie łatwiej iść z dyskiem i się ma calutko gre ?
|
|
Ja tez obstanę na MrS, jeśli już piszesz że masz grę i publicznie się przyznajesz do piractwa, to pisz konkretnie, a nie jakieś opowiastki, ze "ja miale to , a ja tamto" Red Ty to masz te skojarzenia - 4 wioskę łomżyńska - może powinieneś pracować jako kierownik kreatywny i wymyslają hasla promowac region, wtedy by byly tlumy turystow, zobaczyc co za czlowieczek takie bzdury wymysla.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |