Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZNowu łomża sławna w Polsce |
A to za sprawą tego filmiku:)) http://www.tvn24.pl/-1,1688971,0,1,kulig-za-ambulansem,wiadomosc.html Jaki piękny napis na czapce. No chyba nie o taką promocję nam chodzi:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZNowu łomża sławna w Polsce |
Najwidoczniej media nie ma już o czym pisać ciekawszym :)
|
|
toż to księżulków ambulans
|
|
bywa... Mnie tylko zdziwiło tłumaczenie ks. Kubła (choć z wielkim szacunkiem odnoszę się do Jego działań na rzecz promocji i nauki ratownictwa), że ogólnie to co się stało nie jest ok, ale nie wytłumaczył niestety dlaczego będąc na miejscu i widząc co się dzieje nie zareagował. Profilaktyka chyba też w ramach zapobieganiu sytuacjom, w których potrzeba reakcji ratownictwa się przydaje. No chyba, że w tych tłumaczeniach na 4lomza.pl, w artykule, który ukazał się zaraz po incydencie, jakby na podbudowanie i zapromowanie z dobrej strony (inaczej niż to zrobiła zła Współczesna) działań parafii Krzyża Świętego, coś mi umknęło.
|
|
haha i ten typosz jest pełnoletni? Mi się kojarzy coś że on 1 klasa lo
|
|
kkkkk
|
|
po wódkie Radio-wozem można a glupio karetko sanki już nie haaahaaaaaa
|
|
TVN i все ясно
|
|
Kuba Rządzi hahaha :D ,, Po obejżeniu filmiku dopiero zobaczyliśmy , że mogło coś się stać '' :D Szkoda , że i Nawroc nic nie mówił haha ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |