Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzelanina w Łomży - airsoft działa |
Witam. Po zimowych miesiącach przygotowań, rozpoczęła żywot zreaktywowana łomżyńska drużyna airsoftowa Szakal. 03.IV.2004r. mieliśmy nasza pierwszą strzelankę. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Doskwiera tylko niska frekwencja. Serdecznie zapraszamy do udziału w zabawie. Nie będe się rowodził nad sednem istoty tego hobby. Odsyłam wszystkich na www.wmasg.pl, najwięgszy polski vortal dotyczący ASG. Tam znajdziecie wszystko. Pytania prosimy kierować do kolegi Pietrzaka: GG: 2773951 pietrzaki@poczta.onet.pl Pozdrawiam i zapraszam do wspólnych eskapad.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzelanina w Łomży - airsoft działa |
|
Niestety. Zapasowych gnatów nie mamy. Każdy z nas różnymi sposobami zbierał na giwerę, a najtańsza, to około 100zł. Dla dobra sprawy chętnie byśmy użyczyli jakiegoś wyeksploatowanego, ale w tej chwili mamy tylko prywatne po sztuk jeden :) Nie trzeba zaraz biegać z najlepszym pistoletem. Na początek wystarczy byle co, aby przekonać się, czy ta zabawa jest coś warta. Proponuję nawet te "kioskowe" po 5-10zł. Ich żywotność jest w zasadzie jednorazowa, ale w razie czego wydajesz 5 zł a nie 100. Nad zapasowymi myślimy, ale to jest kwestia składki. Na razie jest za mało osób, ale w przyszłości jakiś zapasowy pistolecik na pewno będzie. Można poszukać na allegro, albo w komisie na www.wmasg.pl. Ludzie często sprzedają używane w dobrym stanie po atrakcyjnej cenie.
|
|
No niestety nie mamy nic nadmiarowego, ale zrób tak jak mówi hose. najpierw poczytaj conieco na wmasg.pl, zastanów się czy cię to wogóle interesuje. Jeżeli dalej będziesz sądził że tak, to na pierwsze spotkanie możesz przyjść i bez broni, ot tak zobaczyć co my wogóle robimy. A potem na allegro można za 60 zeta znaleźć naprawdę porządne pistolety, często jeszcze z jakimiś dodatkami. Pozdrawiem i życzę wszystkim Wesołych Świąt...
|
|
|
no więc tak: planowaliśmy forty, ale nie wyszło, znaleźliśmy taki opuszczony magazyn przed Lochtynowem ( jak jedziesz Poznańską, mijasz browar i jest taki skręt w lewo na szutrową drogę), a zaraz za nim jest lasek ( wąski-moze z 50 m ale długi - pewnie ponad 250 m a moze i do 300 dojdzie nie mierzyliśmy :D) Ogólnie teren jest naprawdę zarąbisty, no przynajmniej my tak uważamy... Jeżeli ktoś chciałby się dowedzieć czegoś jeszcze, prosże o kontakt ze mną: gg-2773951
|
|
www.asglomza.czo.pl Zapraszam! Forum Łomżyńskiej Społeczności Airsoft!
|
|
Czym się strzelacie kulkami ? ja mam karabin na śrut więc dobra zabawa by była :)
|
|
A ja mam proc też bym sobie postrzelał :):):):) Dawno nie trenowałem :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jeśli już to nie karabin, a zwykłą wiatrówkę. Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej o AirSofcie, zapraszam na forum. Pozdrawiam
|
|
m4 :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |