wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wesele

Cześć,

czy orientujecie się gdzie w okolicy Łomży można wyprawić wesele
chodzi mi o miejsca poza miastem, jakaś restauracja, karczma na łonie przyrody... może znacie takie miejsca, pozdr remek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wesele

hej...bardzo fajnym miejscem jest ,,Pod topolami,,....znajomi mieli wesele...fajne miejsce...super jedzonko....sama czesto tam wpadam na dobre jedzenie....Pozdrawiam

polecam"swojską kuchnie" w kisielnicy naprawde warto.

waldek27

Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.

Hm...moja siostra miała wesele w Janowie....całkiem miło tam było:)hehe

Na łonie natury? Polana Modrzewiowa w Czerwony Borze...:)

Polecam dom weselny w Budach Czarnockich.

slm

gospodarstwo agroturystczne w Piątnicy.kuchnia super, organizatorzy wspaniali.polecam

akapulko12

Macie już zespół?? Polecam KARTEL z Zambrowa. Rewelacja i nawet tanio. Byłam na weselu z nimi we wrześniu i prowadzili zabawe zaj...... Mam namiary jak chcesz

szyszunia

Ja tez polecam "Pod Topolami" w Konopkach. Niedrogo, super zarcie i dobra obsluga. No i zdecydowanie przyjemny klimat :) To miejsce ma jakis nastroj, a nie tak jak niektore sale weselne, gdzie gole wymalowane farba sciany przystroi sie balonikami i po sprawie. Cicho, spokojnie, na zewnatrz tez ladnie wykonczone, jest gdzie sie przewietrzyc.

"Pod Topolami"

Polecam dom weselny w Budach Czarnockich. Jset tam zajefajnie na tyłach domu jest ścian z wodospadem ławeczki na otwartym powietrzu na których można sobie usiąść, odpocząć i łyknąć piwko które można sobie samemu nalewć są także ławki chuźdane, a dla dzieci jest dmuchana skocznia oraz jeżdżąca kolejka, a przed domem stawik z rybkami. Jest tam poprostu super, a kuchnia poprostu pierwsza klasa. Nietrać czasu i nieszukaj nieczego innego tam jest najfajnie i tanio!!!!

jeżeli chcesz zrobić duże wesele to ja bym doradzał obejrzenie domu weselnego w Piątnicy na stawiskowskiej. Fajne i miłe miejsce w którym nie zabraknie Ci przestrzeni do zabawy i nie tylko.

Co do postu powyżej to nie wiem czy bym sie tak zachwycał ta sala na budach. Jest ładna ale nie bez przesady! Polecam sale w Piątnicy :)

Musisz troszke pojeździć i pooglądać bo każdy ma inny gust a koszty tez są różne ;]

Życzę udanego i wspaniałego wesela:)

Dzieki wszystkim za pomoc. W przyszłym tygodniu bedę jeździł i oglądał. Tylko nie wiem czy wszędzie trafię :)

Polecam Gospodarstwo Agroturystyczne w Piątnicy oraz Pasjonatę w Nowogrodzie. W obu lokalach bardzo dobre jedzenie, mili właściciele i mnóstwo atrakcji.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Polecam "Pod Topolami":D:D:D:D:D

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Pod Gruszą ;-)

Tak jak moi poprzednicy uważam, że najlepszym miejscem do wyprawienia wesela w pobliżu Łomży jest Karczma Pod Topolami w Konopkach Młodych. Wielokrotnie uczestniczyłem tam na weselach rodziny jak i znajomych. Na plus jest tam :
-bardzo smaczne jedzenie
-bardzo miła i ciekawa atmosfera (bardzo ciekawie urządzony lokal)
-bardzo dobra i miła obsługa
-fajnie zagospodarowany obszar karczmy (można wyjść, posiedzieć w altankach, na huśtawkach. Fajny stawik z małym drewnianym molo)
+ do tego jeszcze dobry zespół muzyczny i można się tam bawić i 3 dni. Pozdrawiam

Ps. Jakbyś był zainteresowany tym lokalem, to odezwij się do mnie, a podam Ci dokładny adres, telefon itp. Pozdrawiam

Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.

Ja też głosuję na "Topole" u Jankowskiego jest całkiem miło, nawet jeżeli sie ktoś nie zamierza żenić :))) ....

a ja chciałabym zapytać o koszty wesela w lokalu. napiszcie mi jak wieceie gdzie jest tanio a dobrze? i wogóle ile biorą w lokalach od osoby ... ????

Swojsak Kuchnia Kisielnica wszystko SUPER Polecam !!!!

http://www.kasztelanwiski.pl/

Jeśli chodzi o ceny to mogły się zmienić, w pażdzierniku pod topolami wychodziło 100 zł+VAT, w Koronie 90-95 zł, w Rysiu 90-95 zł, Wenecja 90zł, Amadeus bodajże 120 zł a reszty już nie pamiętam :P

a ja plecam dom weselny w morgownikach ,1 km za nowogrodem ,tam jest wspaniala atmosfera a co najwaznieksze wspaniale jedzenie ,zrazy to do zapamietania na cale zycie,sala na 200 osob ,ja mam tam wesele w sierpniu i place tylko 80 od osoby takze goraco polecam

karolek

Topole chyba jeszcze robią poprawiny, nie wiem czy nie w cenie. Musisza zapytać, ja też polecam. Ostatnia moja zabawa weselna tamże wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie;)

witam, właśnie planujemy wesele i szukam zespołu ...jeżeli możesz to prześlij mi namiary sms-em pod nr. 785115370...z góry dzięki, pozdrawiam;)

Polecam Jędrusiową Zagrodę w Piątnicy lub w salę w Budach Czarnockich, zwłaszcza latem :-) Super tam jest, i jedzenie smaczne.

Ewelina21lom; więc tak, to zależy od miejsca restauracji w jakiej chcesz, koszt to od 90 do 115 zł od osoby na rok 2008, a na przyszłe lata +/- 10-20%. Ja osobiście polecałabym Ci Fadom, Budy Czarnockie, Jędrusiową Zagrodę, Wenecję lub Amadeus ---> chociaż tą ostatnią ze względu na wystrój :-) Ale decyzja należy do Ciebie, i jak chcesz na wakację 2009 to sale już na 100% są zajęte, bo w czerwcu mało gdzie były wolne...

ewikona a do jakiego zespołu szukasz namiarów? ja polecałbym AMOR bądz ITEX.

Polecam zespół TANGO z Zambrowa -są świetni.
W "Karczmie pod Topolami" jest świetnie, klimacik i dobre jedzenie, tylko radzę się pośpieszyć z rezerwacjami..., trochę to kosztuje, ale warto.

robił ktoś wesele pod topolami w sezonie letnim? konkretnie chodzi mi o czerwiec? Nikt nie wspomniał o "zapachu" to odciąga od rezerwacji... Bardzo proszę o opinię

nie polecam w Morgownikach oszczędzają na jedzeniu, małe porcje a że tanio za takie jedzenie to nie powiedziałabym.

Ja miałem akurat wesele w lipcu pod Topolami, miła obsługa, jedzenie wyśmienite, sala bardzo ładnie urządzona, z tego co wiem trzeba rezerwować trochę wcześniej sale bo mają pozajmowane terminy, a i w lipcu jeszcze nic nie czuć z pobliskich pól może to jeszcze nie pora na te zapachy albo miałem szczęście

Jeśli chodzi o koszt wesela to z tego co wiem to tak: Pod topolami około 130zł, Wenecja- 130zł, Jędrusiowa zagroda-150zł, Ryś-130zł ale z tego co wiem, to mogło pójść z nowym rokiem w górę. Ja się pytałam o ceny pod koniec 2010r. ;)

Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)

polecam Białą Damę w Lomży na ul. Poligonowej cena 120zł. od osoby w tym 5 dań na gorąco

KONIEC GAUSI

TAKIEGO DNA SPOLECZNEGO JAK BIALA DAMA NIE WIDZIALAM I CI CO W NIEJ PRACUJA DNO
DNO
DNO SPOLECZNE I TO MIEC NA SUMIENIU DNO SPOLECZNE WYPIERDKU

szczebiotka, zamknij morde jeeebana emigrantko.... kuuurwa naprawde jakbym cie spotkal na ulicy to bym ci wyplacil w morde z liscia !!! z rególy kobiety traktuje delikatnie (chyba ze lubia inaczej ) ale ciebie piiierdolona szmaaato to bym zaj.ebal !!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Witam ja polecam weselicho POD TOPOLAMI.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org