Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
buty z CTO -proszę o opinie |
ja w temacie, co sądzicie o bucikach z tego sklepu? onaion
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: buty z CTO -proszę o opinie |
niedrogie
|
|
cena wprost proporcjonalna do jakości :)
|
|
to już nie wie, cena proporcjonalna do jakości??, bo ja słyszałam że na ostatnią drogę to i owszem zatem czy są bardzo dobre, dobre, takie sobie, czy lepiej sobie podarować taki zakup, no i zatem gdzie kupić? onaion
|
|
to samo co z chinola, czyli badziew :) na allegro chodza te modele po pół ceny.. nie no taaaaaaa
|
|
szybko sie roz....walaja noga w sie dusi a to raczej znaczy 1 kupilem nosilem hym moze ze 2 miesiace i to byl ostatni raz.... wiem ze nie kazdy moze sobie pozwolic na drogie buty ale naprawde czuc ogromna roznice..... komfort dluzsza zywotnosc ale to tez zalezy od wlasciciela......
|
|
Buty ze slizga podeszwa zazwyczaj, szybko sie niszcza i wcale nie takie tanie :/
|
|
jednym słowem dziadostwo a miał być kolekcjoner............
|
|
Tak,ale ktoś tam kupuje i jakoś sklep nie bankrutuje,a jeśli jesteście tacy mądrzy,w tym temacie to skąd wiecie że badziew jeśli tam nie kupujecie,tylko bez usprawiedliwiania że znajomy znajoma powiedziała,przypuszczam że akurat tam se buciki kupujecie,bo gdyby nie,byscie na tym forum porad nie szukali. areczek25
|
|
Z reguły kupuję oryginalne buty i śmigam w nich jakieś 1,5 roku. Ostatnio babcia kupiła mi ubogą wersję Air Force'ow z CTO i muszę przyznać, że całkiem dobrze się trzymają (3 miesiące już). Są ciepłe i wygodne. Co najlepsze kosztowały tylko 35 zł po przecenie. Tak więc, różnie z tymi butami z CTO.
|
|
Skąd są buty z CTO??? Z Wulki Kosowskiej... Co to wulka? Miejscowość za Wawą gdzie jest multum hurtowni odzieżowych itp... Co jest najgrosze tam??? Że czujesz się jak mniejszość narodowa bo tylu tam chińczyków... Na 20 sprzedawców tp jeden turek i jeden polak a reszta chińczycy... Kupić buty w CTO to, to samo co kupić w Chińskim centróm handlowym
|
|
Czemu ja napisałam centrum przez ó???;p
|
|
bo jestes głu%ia. :)
|
|
Oooo... Mr Profesorek... Mój ulubiony... Najlepszy poprawiacz humoru:)
|
|
stopy gniją. but nie oddycha.
|
|
http://www.khanwars.pl/?recruit=6H82770
|