Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urząd Pocztowy przy Placu Pocztowym 1 |
Czy wiecie, że złożony w UP do wysłania list (przesyłka polecona za potwierdzeniem odbioru) nim opuści pocztę, jest przetrzymywany w urzędzie nawet ponad 3 tygodnie??? Koszt usługi 5,40 zł. Zastanawiam się, czy jest tam jakiś naczelnik lub inna osoba, która kieruje tym bajzlem? Daleko od szosy....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urząd Pocztowy przy Placu Pocztowym 1 |
Ej, dlaczego tam sądzisz? Masz na to jakieś dowody? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Mam. Dwa listy kierowane do jednego adresata, złożone do wysłania jednym dowodem nadania opuszczają UP w odstępie dwudziestu paru dni!!!
|
|
Na dzien matki wyslalem z Anglii kartki z tej samej poczty w Anglii i tym samym czasie do tesciowej w PIATNICY i do matki w Lomzy .Do Piatnicy doszla a do Lomzy nie i to nie pierwszy taki przypadek .Co oni mysla ze ja tam kase wysylam nie jestem idiota.OJ niezly burdel tam maja na tej poczcie ,ale podczas nastepnej wizyty odwiedze poczte i zapytam co tam sie dzieje ?
|
|
Burdel mają, fakt. Ostatnio gośc pokazał mi na poczcie moją paczkę skserowaną (skserowany adres odbiorcy) i powiedział mi, że będe miał poważne kłopoty... zasmuciłem się, za 5 minut gość znowu się pojawił i powiedział, że to pomyłka... ale dlaczego skserowali mi przesyłkę?!?! Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |