wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKO BP CZY BPH ?

Witam W którym z ww. banków jest lepsza obsługa który byście polecili? Jeżeli chodzi o rachunek indywidualny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKO BP CZY BPH ?

BOŚ Bank i Alior bank .

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ten sam *** tylko że w PKO wiekszy

szpenio - człenio!!!!

ja polecam bos bank przynajmniej kolejek niema a obsluga dobra

Wal sie

zdecydowanie PKO BP,nie polecam Kredyt Banku zero profesjonalizmu kobieta nie wiedziala jakie lokaty mają żenada ja musiałam ją uświadomić

A co ma obsługa do rachunku indywidualnego? Masło maślane.

ja polecam kredyt bank mam tyle lat tam konto a z tymi lokatami to pierwsze słysze zeby panie niewiedzialy ja niemam z tym problemu

PKO BP to masakra nic tam się zminiło od lat,kolejki i ciągłe czekanie na wszystko.
Od kiedy jestem w BPH ne stoję w długich kolejkach i wszytsko jest bardziej czytelne i proste.Polecam ten bank.

wiesz czasami dobrze gadasz z t opryszczalem zadkiem

Dla mnie PKO i BPH to jeden grom. Za wszystko płacisz. Jeśli chodzi o BPH i dostęp do konta przez internet to prędzej można jajo znieść niż rachunek zapłacić. Strasznie im strona pada, chociaż twierdzą, że wszystko śmiga jak należy.. Ja mam konto w ING i bardzo sobie chwalę.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

tam nie masz zagwarontowanego serwisu, debilu !ING jest dobre dla tych co umieja poruszac myszka , a nie dla zwyklego jelenia

odradzam PKO to jak sekta nic lepszego BPH -jaki miałem problem ,żeby zamknąć konto to tylko ja wiem

zulugula

polecam kredyt bank

spróbuj ING konto bezpłatne, przelewy też obsługa ok

polecam BOS bank - nigdy w kolejce.. i najwarzniejsze na pieniądze nikt ci niepatrzy jak wybierasz.. pełna kultura.. i warunki terz dobre ..

byłeś że komentujesz ???

moja odp była do szczebiotki ja mam konto w ING i też jestem zadowolony

w PKO BP trzeba nawet stać godzinę w kolejce żeby dostać się do okienka tragedia ja mam teraz w ing zobaczymy bo to dopiero 2 miesiące

BPS

dzieki za odpowiedzi, a Deutsche Bank?

BPH nie rob glopoty i nie otwieraj w pko bp to sk.......ły mocherowy bank jak ci przyjdzie postac pol dnia w kolejce bo stoi gromada emerytow i rencistow k...a i wplacaja po 50zl i wyplacaja po 20 bo k...a karty nie wyrobia a ci co maja to nie umieja z bankomatow korzystac i tak stoja calymi dniami k...a w tych kolejkach moja ostatnia firma miala konto w pko bp i codziennie musialem wplacac w okienku to myslalem ze mnie h... strzeli i wplacalem do swojego ja mam w bph i w domku na spokojnie przelewik robilem za darmo z kazdego bankomatu bez prowizji wplaty i wyplaty tez bez prowizji muwie o koncie sezam max w bph jest naprawde ok i mozesz z bankomatu i 20000zl wyplacic a nie jak w pko bp limity jakies smieszne ale zrobisz jak zechcesz pozdro

ell pablo

Jak mój przedmówca, z powodzeniem mogę polecić Sezam max w BPH!

ING ew. Alior.

alior odpada masz na koncie przykladowo 500 zl w nocy mozesz tylko polowe wyplacic polowa niby rosnie przelicznik walutowy straszny bylem w anglii na koncie w alior mialem 2500zl w bankomacie w anglii wyplacilem 500f po powrocie do polski okazalo sie ze jest ujemny rachunek i musze im oddac 340zl smiech na sali tlumaczy mi ze taki przelicznik walutowy byl wtedy jak funt stal 4.60 a u nich 5.70prawie? to normalnie szok

ell pablo

Deutshe bank -nie polecam! miałem u nich konto i zaciągnąłem kredyt. Była to opcja z ubezpieczeniem i możliwością spłaty wcześniej i chciałem skorzystać z tej możliwości to nie dość że nie zwrócili mi ubezpieczenia to jeszcze musiałem zapłacić wszystkie możliwe prowizje!!!!!!!!!!!! Kosztowało mnie to kilka tysi a rachunek zamykałem przez 3 miesiące!!!! omijaj szerokim łukiem!!!! Polecam Alior

drzewko_szczescia:
W BPH jest zero problemów z przelewami internetowymi. Śmiga aż miło. Mam porównanie bo kolega obok korzysta z innych banków (nazw nie podam ale były wymienione wyżej) i bluzga. Zwykły prtzelew robi trzy razy dłużej. Często serwisy nie działają. I dziwi się, że ja w BPH nie mam tych problemów.
BPH jest dość drogi ale jak się mądrze wybierze "produkty" to wychodzi nawet taniej niż u konkurencji.
Doradców bankowych nie należy się słuchać. Im zależy na tym żeby było jak najlepiej dla banku. Trzeba samemu się orientować.

Mnie zależy na dobrym serwisie internetowym (dużo zleceń stałuych), obsłudze ladowej i sieci bankomatów. Oprocentowanie i prowizje były mniej istotne. Dlatego wybrałem BPH.

POLECAM TEN BANK
MAMA SZCZEBIOTKI TEZ MA TAM KONTO ZRESZTA SAMI ZOBACZCIE

http://www.youtube.com/watch?v=RVbPsxxpHcc

Osobiście mam konto w banku PKO BP (inteligo) oraz w BPH. Jeżeli chodzi o usługi internetowe to jak najbardziej polecam właśnie te dwa banki z większą przewagą BPH.

Co do obsługi fizycznej - porażka w jednym i drugim.

PKO BP - kolejki aż po same drzwi. Reszta w porządku.

BPH - kolejki jeszcze większe jak w PKO. Na sześć kas czynna jedna, w porywach do dwóch. Jeżeli po odstaniu 45 minut chcemy podejść do kasy, jak grom z jasnego nieba pojawia się załoga z Urzędu Miasta, która wchodzi bez kolejki wpłacać pieniądze co zajmuje kolejne 15 minut.

Szkoda słów. Od lutego likwiduje dwa rachunki i przenoszę się do innego, nieco mniej obleganego banku.

Polecam PKO BP nie narzekam zawsze załatwiam wszytko bez straty czasu jesli chodzi o spotkania z doradcami,a jeśli ktoś ma problem ze staniem w kolejkach to niech się nauczy robić przelewy przez internet.Alior odradzam calkowicie-masakra.BPH taki sobie

Dzięki za odpowiedzi. Faktycznie konto sezam direct w bph-u jest o niebo lepsze aniżeli w np.alior banku. Zdaje mi sie że Alior jest przereklamowany. Ciekawe jak jest z rachunkami biznesowych? Co sądzicie o rachunkach firmowych w BPH-u ?

DB!!! Bez sciem!!! choc maly oddzial ale najbardziej ogarnieci pracownicy bankowi w Lomzy jakich widzialem!!! a zreszta rankingi mowia same za siebie!!! produkty i obsluga na najwyzszym poziomie!!! polecam

wszystkie dobre, ale na reklamie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org