Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do redakcji |
cytat z waszego artykułu - "Niemniej policjanci radzą aby jeśli nie jest to konieczne na nigdzie się z domu nie wybierać. .... " p.s. - proszę o wytłumaczenie sensu słów " na nigdzie... " ? a jeśli nie potraficie to na przyszłość przed publikacja czytajcie swoje artykuły !!!!! szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do redakcji |
aby jeśli ....żenada albo aby albo jeśli hahahaha nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że tak sie nie pisze onaion
|
|
Wioskowy portal, wioskowa redakcja. Brak słów... matoły!
|
|
Mi już się znudziło przytaczanie na forum błędów Pana Cz. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A ja nie czytam ich wypocin dla tego mnie to tam ... ja pisałem do nich żeby w Office pisali swoje artykuły bo później śmiech w gminie :(
|
|
A może ten artykuł pisał policjant?
|
|
Pieprzycie ! jeżeli policjanci tak powiedzieli to tak ma być napisane.
|
|
To jeszcze nic. Ostatnio oglądam TV Skorpion i widzę podpis wypowiadającego się mężczyzny - JEŻY ... nazwiska nie pamiętam. ,,Profesionalizm" tej telewizji raczej każdy zna. Jednak taki bład jest nie wybaczalny.
|
|
widocznie złe telewizje oglądasz co to za ,,skorpion,, ja oglądam takie:http://www.youtube.com/watch?v=o-qDTHVh3B4
|
|
Dzienikarze zazwyczaj pracują w pośpiechu i "na szpilkach", dajcie spokój, czas ich zawsze goni:) No, może ci z Łomży nie mają zbyt wieu obciążeń newsami, bo generalnie w Łomży mało się dzieje:0, no ale daaajcie im spokój:))
|
|
Wydaje mi się, że zdanie miałoby sens jeśli byłoby tak napisane: "Niemniej policjanci radzą aby, jeśli nie jest to konieczne, nigdzie się z domu nie wybierać." _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |