Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra firma cateringowa |
Jaką dobrą firmę cateringową można polecić w Łomży proszę o jakieś rekomendacje!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra firma cateringowa |
U Pani Władzi
|
|
hmm na wszelkie szkolenia zamawiamy wyżywienie w Barze Łomżyczka piłsudskiego 88 z właścicielem idzie się dogadac, a jedzonko pierwsza klasa :D
|
|
Ja polecam firmę Państwa Lutostańskich. Mają w miarę tanio i dobre jedzenie. Tel. (86)276-43-06
|
|
Ta ostatnia propozycja chyba to jakiś żart, propozycja chyba od samej osoby sporządzającej te dania. No cóż nie przekonasz się jak nie spróbujesz.
|
|
natomiast ja polecam catering z hotelu zbyszko w nowogrodzie, zamawialam czesto na imprezy firmowe, jestem bardzo zadowolona.
|
|
Rzeczywiście z Hotelu "Zbyszko" bardzo dobre,świeże jedzenie i ceny również przystępne.Obsługa nie naganna chociaż jakoś ostatnio nie widać tych najlepszych kelnerów.Zawsze mi się podobało.Można polecić.
|
|
Wyjdzie na to,że do trzech razy sztuka.Ja też polecam catering z Hotelu Zbyszko.Korzystałam z ich usług kilka razy i nie miałam zastrzeżeń.
|
|
Nie wiem czy Ci polecać,ale widziałem kilka razy jak do sąsiada przywozili jedzonko na srebrnych tacach.Z okna fajnie to wyglądało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |