wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra firma cateringowa

Jaką dobrą firmę cateringową można polecić w Łomży
proszę o jakieś rekomendacje!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra firma cateringowa

U Pani Władzi

hmm na wszelkie szkolenia zamawiamy wyżywienie w Barze Łomżyczka piłsudskiego 88 z właścicielem idzie się dogadac, a jedzonko pierwsza klasa :D

Ja polecam firmę Państwa Lutostańskich. Mają w miarę tanio i dobre jedzenie. Tel. (86)276-43-06

Ta ostatnia propozycja chyba to jakiś żart, propozycja chyba od samej osoby sporządzającej te dania. No cóż nie przekonasz się jak nie spróbujesz.

natomiast ja polecam catering z hotelu zbyszko w nowogrodzie, zamawialam czesto na imprezy firmowe, jestem bardzo zadowolona.

Rzeczywiście z Hotelu "Zbyszko" bardzo dobre,świeże jedzenie i ceny również przystępne.Obsługa nie naganna chociaż jakoś ostatnio nie widać tych najlepszych kelnerów.Zawsze mi się podobało.Można polecić.

Wyjdzie na to,że do trzech razy sztuka.Ja też polecam catering z Hotelu Zbyszko.Korzystałam z ich usług kilka razy i nie miałam zastrzeżeń.

Nie wiem czy Ci polecać,ale widziałem kilka razy jak do sąsiada przywozili jedzonko na srebrnych tacach.Z okna fajnie to wyglądało.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org