Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywoływanie zdjęć |
Witam. Gdzie w Łomży najtaniej można wywołać zdjęcia z pendrive chodzi mi o taki standardowy rozmiar. Jaka cena. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywoływanie zdjęć |
na małachowskiego - nie pamiętam ile ale chyba 69 czy 79gr (latem tam wywoływałam)
|
|
Młoda podkreśliła, że chodzi jej o miejsce gdzie jest najtaniej, a ty tu wyskakujesz z takimi cenami. Najtaniej to oczywiście będzie w rosmanie. Nie pamiętam ile dokładnie, ale chyba taniej to nie znajdziesz. Chyba, że gdzieś na promocji za za 100 sztuk jakaś obniżka albo coś takiego.
|
|
Jarek1 napisał(a): > Młoda podkreśliła, że chodzi jej o miejsce gdzie jest > najtaniej, a ty tu wyskakujesz z takimi cenami. Najtaniej to > oczywiście będzie w rosmanie. Nie pamiętam ile dokładnie, > ale chyba taniej to nie znajdziesz. Chyba, że gdzieś na > promocji za za 100 sztuk jakaś obniżka albo coś takiego. aMEN
|
|
tak jak tym dziewczynom w holandii ciagle robia zdjecia tanio
|
|
No i się dowiedziałam:)
|
|
Jarek1 ale mŁODA napisała również że z pendrive a w rossmanie nie wiem czy jest taka możliwość. Ja latem wywoływałam właśnie z pendrive i cena jaką podałam nie wydała mi się jakaś kolosalnie wysoka..fakt w rossmanie dużo taniej napewno, nie wpadłam na to ale chyba zdjęcia trzeba mieć na płycie
|
|
Ja już od dawna nie korzystam z naszych labów. Prosze bardzo - pełno tego w sieci i po konkuencyjnych cenach. Tu np. 10x15 - 33grosze. http://www.foto4u.pl/cennik
|
|
ja polecam małachowskiego :) ;)
|
|
polecam w mepiku, z domu przez net wysyasz pliki ze zdjeciami a poznije odbierasz w galerii w empiku :) tak robilam w warszawie w lomzy jeszcze nie wiec nie wiem czy mozna u nas, ale cena byla atrakcyjna :)
|
|
Moim ulubionym miejscem do wywoływania zdjęć jest http://www.inter-foto.com.pl/ Korzystam z ich usług już od 2 lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
|
|
teraz jest wiele miejsc gdzie można wywołać zdjęcia, szczególnie jeśli masz ich dużo to powinnaś mieć jakąś dodatkową zniżkę :) po za tym możesz poszukać też specjalnych kuponów na przykład na grouponie, gdzie można sobie wykupić 100 zdjęć za dużo tańszą kwotę w danym punkcie fotograficznym, sama tak nieraz robiłam :) oprócz tego poszukać też firm internetowych, do których wysyłasz zdjęcia, a potem oni wysyłają Ci wydrukowane, czasem mają ciekawe promocje i bardziej się opłaca niż w sklepie stacjonarnym ;)
|
|
Wysyłasz mailowo do KodakEkspress na Dmowskiego w opisie piszesz jaki wymiar,połysk czy mat,ile których i odbierasz potem lub ktoś ze znajomych.Tanio wychodzi i nie trzeba szukać w necie lub Rossmanach by dać zarobić obcym.Mail znajdziesz poprzez GOOGLE.
|
|
Co za idiotą napisał ten post powyżej. Co innego wywołanie a co innego wydrukowanie. Wywoływane zdjęcia są na prawdziwym papierze fotograficznym i są naświetlanie przy użyciu specjalnej glowicy. Drukowanie tuszem w warunkach domowych daje kiepskie rezultaty. Jezeli ktoś posiada dye sublimation drukarkę fotograficzna to efekt jest porównywalny do profesjonalnego ale koszt takiego wydruku to ponad 1pln za małą fotografie
|
|
Wątpię, żeby gdziekolwiek coś takiego jeszcze robili. Mój kuzyn kiedyś do albumy pamiątkowego chciał, to wysyłał gdzie przez Internet. To błoto nie jest dla mnie obojętne. To część mojej ojczyzny.
|
|
praktycznie wszystkie digital photo labs dzialaja w taki sposob. drukowanie nastepuje swiatlem na papierze fotograficznym ktory jest wywolywany w klasyczny sposob. dlatego jest to szybkie i tanie. drukowanie inkjet-em na specjalnych papierach i przy uzyciu specjalnych tuszy to praktycznie dla galerii i muzeow. dye sublimation dobre dla przecietnego uzytkownika ale zbyt wysoka cena. osobiscie tez zamawiam albumy poprzez internet ale tylko z powodu ceny i szybkosci wykonania. najweselsze jest to ze dostawa jest w przeciagu kilku dni z chin! tutaj masz ich oferte http://www.artisanstate.com/
|
|
WP ma teraz ciekawe rozwiązania. . Można szybko złożyć zamówienie. Oferta jest szeroka. Zajmują się wywoływaniem zdjęć, fotoksiążkami czy też fotokalendarzami. Jest z czego wybierać.
|
|
My wywołujemy fotki w Empik Foto, tzn. online. Wrzuca się fotki do ich apki i później odbiera za darmo w Empiku. Można normalnie zamówić z dostawą do domu, ale wtedy się płaci. Mnie wygodniej odebrać w salonie, bo i tak często koło niego jestem. A wrzucić wolę to online, bo wtedy wszystko robi się samo.
|
|
Rossmann lub Empik. Z kartą Klubu Rossmann(wystarczy pobrać aplikację na telefon) o ile dobrze pamiętam jest 20% zniżki na zdjęcia. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Ok, ale jaką wtedy stawkę per odbitka wyciągasz? Wyjdzie taniej niż przy promocji w Empik Foto?
|
|
A to nie wiedziałam. Ja tylko przez Empik wywoływałam.
|
|
Może wywoływać gdziekolwiek, ale raczej lepszej stawki za 10x15 nigdzie nie wyciągniesz. A przynajmniej nie kojarzę, żeby ktoś dawał taniej, tym bardziej przy dużej liczbie odbitek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |