Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centrum Żak |
witam!! co sądzicie o szkole żak w Łomży?? czekam na opinie anias
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centrum Żak |
zależy co konkretnie cie interesuje, ogolnie jest ok, wlasnie koncze tam masaz leczniczy
|
|
ogólnie, jak tam jest? czy ciężko? i czy może ktoś wie jak z praca po tej szkółce? mnie interesuje między innymi technik administracji
|
|
praca w administracji ma to do siebie ze jesli masz kogos kto gdzies Cie posadzi na stoleczku to praktycznie nie ma wiekszego probleu z tym czy jestes mlodka dopiero po maturze czy magistrem prawa administracyjnego przynajmniej z teog z czego ja sie orientuje co do atmosfery w szkole to jest milo i przyjemnie nie ma co narzekac. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
w kazdej prywatnej szkole jest mila atmosfera...
|
|
administracja jest bezplatna (przynajmniej rok temu byla) i podobno nie jest cieżko z jej skonczeniem...
|
|
Chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają egzaminy na administracji w Żaku? A szczególnie u pana Świderskiego? proszę o pomoc;)
|
|
Zacznij się lepiej uczyć :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
marna szkola , bez narzedzi do pracy , wszystko wyblagane za marne grosiaki,
|
|
nie wiem jak mozna blagac , do czego ta wredna konsumcja zmusza, blagac o na rzedzia do pracy , szok, zycze tego wszystkim haahahahahahah!!!!!!!
|
|
mnie też interesuje opinia na temat egzaminów jak tam wyglądają:)?
|
|
Chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają egzaminy na administracji w Żaku? A szczególnie u pana Świderskiego? proszę o pomoc;) 'będzie ciął będzie rżnał';p szkoła i nauczyciele nie gryzą mam nadzieje;) zajeb..ta szkola
|
|
niech ktoś napiszę coś o tych egzaminach...
|
|
Drzyjcie, trzeba umieć wszystko na tip top, co do słowa, inaczej nie ma co iść w ogóle na egzamin!!
|
|
a jak tam z fryzjerstwem jest?? chciałabym iść na taki kierunek.
|
|
99 zl miesiecznie chyba
|
|
Żak wyjątkowo pozytywnie wyróżnia się na tle innych "szkółek". Znam kilku studentów studiów dziennych, którzy w Żaku zdobywają inny zawód.
|
|
Ja tam kończe bhp i powiem tyle ze jak masz pojęcie o przedmiocie to i zdacie bez problemu nawet bez dużego wysiłku ale szczerze zebym wiedziała ze to tak beznadziejna szkoła to bym się nie odważyła tam zapisać wogóle na jaki kolwiek kierunek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |