Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prywatnie go green !!!!!!!!!!!! |
I jak sprawuje się program ???? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prywatnie go green !!!!!!!!!!!! |
Haha kolego, próbujesz widzę podrywu "na program" heh no nie słyszałem, oryginalne nie powiem :D Umów się z koleżanką Green zabierz Ją na kolację i romantyczny spacer, ten sposób chodź mniej oryginalny, myślę że bardziej skuteczny ;)
|
|
Umiesz czytać ???? Pisze wyraźnie do green a nie do zenit !!!!! Dorośnij i zrozum pojęcie wiadomości prywatnej !:):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To Ty dorośnij bo zachowujesz się jak żałosny gówniarz :)
|
|
Ha ha ha
|
|
Naprawdę to jest śmieszne, podałeś dziewczynie nazwę programu, którego potrzebowała i zachowujesz się jakby była Ci winna nie wiadomo co. Czego oczekujesz po tym pytaniu: "Jak sprawuje się program" ? Zachowaj się jak facet z jajami bądź konkretny. i Nie odbieraj wszystkiego jak atak.
|
|
Zły jesteś że z twojego gówna nie skorzystała ?????? Nic na to nie poradzę :):):):):):):):):):):):):):) Po prostu trzeba troszkę się orientować jaki program do czego służy a nie podrzucać ludziom śmieci :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
I dobra przyjacielska rada na przyszłość kmiotku :) Zapoznaj się ze znaczeniem słowa prywatna wiadomość. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Kmiotek to założył ten żałosny temat, słuchaj pajacu widzę, że brak Ci kultury mało tego, że żałosny to i cham. Ciekawe czy byłbyś taki mądry i rzucał epitetami patrząc mi w oczy. Wątpie, skoro nawet dziewczyny szukasz na forum :)
|
|
Pewnie Cię zdenerwowałem. Spokojnie, odpalisz redtuba jak zawsze zrobisz sobie ręką i emocje opadną.
|
|
Wal sie
|
|
O moje emocje się nie martw . Widocznie często używasz tej strony, skoro wiesz co na nie jest:):):):):):):):):):):):):) i tak gorąco polecasz innym . :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jeśli rozmowa ma być prywatna na FORUM publicznym to może zacznij pisać jakimś szyfrem,a nie się dusisz jak nie musisz. "Człowiek był, jest i będzie tylko człowiekiem, dlatego jest pełen słabości.."
|
|
Polecam tylko takim desperatom jak Ty, i dobra rada kmiotku: nie wypowiadaj się więcej bo tylko się pogrążasz :)
|
|
Autor: Zenit (---.multimo.pl) Data: 05-01-11 20:34 Kmiotek to założył ten żałosny temat, słuchaj pajacu widzę, że brak Ci kultury mało tego, że żałosny to i cham. Ciekawe czy byłbyś taki mądry i rzucał epitetami patrząc mi w oczy. Wątpie, skoro nawet dziewczyny szukasz na forum :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie i mamusi dodatkowych obowiązków przysporzysz . A szkoda było by kobiety bo i tak ma przy tobie dużo zajęć :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: Zenit (---.multimo.pl) Data: 05-01-11 20:42 Polecam tylko takim desperatom jak Ty, i dobra rada kmiotku: nie wypowiadaj się więcej bo tylko się pogrążasz :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie polecaj tego co ci dobrze służy :):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Widzę, że jednak mam do czynienia z dzieckiem, któremu sperma rozpi****la czaszkę. Cwaniak w necie pi*da w świecie. Ulżyj sobie. Nie mam zamiaru tracić wieczora dla takiego pomiota jak Ty. Pozdrawiam nieudaczniku.
|
|
jak sie pierdoli po forach to jest sie kim?????
|
|
jak pirdolisz sie po forach to jestes osobom inteligentnom bo piszesz
|
|
Ręką chu*a nie oszukasz !
|
|
g green idz sie pierdo l tylko tyle do roboty ci zostalo
|
|
g green wez swoja perelke
|
|
..nie było mnie tu trochę bo ważny wyjazd miałam..a tu proszę cóż za burza się rozpętała...a niepotrzebnie..:) ktoś-coś program sprawuje się świetnie. Odtwarzam wykłady nagrane w dyktafonie z telefonu , ale również i filmiki (nawet z wakacji) które w nim miałam :) 100 % zadowolenia, dziękuję :)) Zenit program który Ty poleciłeś też jest napewno dobry ale nie umiałam go zainstalować bo jakiś błędny komunikat mi wyskakiwał ( tak jak wcześniej wspomniałam to jeśli chodzi o komputer to nie wiele na nim potrafię..) ale również dziękuję:)) Są jeszcze na forum madrzy ludzie służący radą - już nie raz się przekonałam :)) Oczywiście oprócz staruchy szczebiotki występującej wcześniej pod pseudonimem sza szu i i zdemaskowanej przez większość forumowiczów, nie potrafiącej skleić nawet poprawnego zdania.. szczebiotka stara ruro weź spier...aj z tego forum, już po raz któryś z kolei ci to mówię bo piszesz nie na temat i wszystkich wkurw.asz. Nie dziwię się że mąż cię rzucił, nawet wnuki olewają takiego przygłupa jak ty, i na forum szukasz rozmówców...
|
|
Green hehe nie ma za co ale nie chodzi mi tu o jakiś program ;) Po prostu zauważyłem, że założyciel tematu jest Tobą zainteresowany i chciałem go wspomóc radą, a on widocznie odebrał mnie jako konkurenta (błędnie ;) i chyba mając niską samoocenę próbował zaatakować epitetami z piaskownicy :)
|
|
Zenit wiesz, wszyscy tu jesteśmy anonimowi, nikt nie wie kto jak wygląda, ile ma lat i czy w rzeczywistości jest wolny czy zajęty :D więc nawet czyjegoś zainteresowania nie trzeba odbierać aż tak na poważnie ;)
|
|
hahahahahahahahahahahahahah. Oznaka zainteresowania :):):):):):):):):):):):):)i próba poderwania panienki hahahahahahahahahahahahahahahahaha >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 05-01-11 19:38 I jak sprawuje się program ? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wybacz green .!!!!!! Ale żeby zwyczajne zapytanie odczytać jako próbę czegoś tam ????? hahahahahahahahahahahahahahahah >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 05-01-11 19:48 Umiesz czytać ???? Pisze wyraźnie do green a nie do zenit !!!!! Dorośnij i zrozum pojęcie wiadomości prywatnej !:):):):):):):):):) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A przypomnienie o znaczeniu słowa prywatne, odczytać jako atak , a tym bardziej konkurenta . hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ja tak wcale - prawdę mówiąc tego tak nie odebrałam - tylko widzę że wywiązał się taki temat z mojego zapytania o program a później z Twojego zapytania jak dany program się sprawuje..:)
|
|
Kolega zenit w dziwny sposób odczytuje proste zapytania :):):):):) nie ty. No ale nie mnie rozwiązywać jego problemy emocjonalne . A poza tym , miło mi się przydała do czegoś moja znajomość różnego rodzaju programików . :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Baaardzo się przydała :)) Teraz mogę sobie nagrywać do woli i odtwarzać na kompie i w domu spokojnie przepisywać do zeszyciku :) Wiadomo - nie da się wszystkiego zapisać na kilkugodzinnym wykładzie.. A teraz mam problem z głowy
|
|
a dała ci za to?
|
|
długopis!!!!
|
|
No i o to właśnie chodzi :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Oooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) Kolejny który chciałby a nie może :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
http://s2.blomedia.pl/grrr.pl/images//2011/01/pielęgniarka-496x307.jpg
|
|
:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
...a jak wyślę taką notatkę/nagranie w tym programie VLC media player komuś to ktoś bez problemu to odtworzy czy musi mieć też ściągnięty taki program..?
|
|
Nie mam zielonego pojęcia :(:(:(:( Nie używam innych programów. też kiedyś potrzebowałem odtwarzacza do amr. znalazłem ten i tylko tego używam :):):):) Ale chyba ze ściągnięciem i instalacją nie ma wielkich problemów :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Już wysłałam na maila - i wszystko jest ok ;) Normalnie odtwarza :)
|
|
No i pasówka :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |