wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i juz po sylwestrze

dziekujemy wszystkim za mila zabawe noworoczna
z podpisem

szczebiotkahttp://www.youtube.com/watch?v=KymgJPVQphk

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i juz po sylwestrze

dziekujemy organizatorom zabawy noworocznje, jestem pelna uznania, pracy trwaly kilka dni , wiele wysilku wcielonego ale sie oplacilo

organizatorzy sa usatysfakcjonowani, mam nadzije ,ze bedzie wiecej takich zabaw i nie tylko na nowy rok,

sytuacja jaka panuje na naszym rynku sprzyja rozwojowi kultury ,nauki oraz budowy wszelkim zbiorowisk dyskotekowych, aby w nowym roku sprzyjala nam organzatorska gwiazdka szczescia.
w niektorych dyskotekach wiejskich , za wejscie na sale placi sie naprzyklad praca, praca ta polega na zbieraniu puszek po wszelakich alkoholach

sylwester=sprawa przereklamowana kazdy wyda hajs a dzien pozniej czyli 1 stycznia mogl isc na tansza impre.no niby raz na rok mozna ale tak pomyslec to przeciez co tydz mozna sie bawic.teraz karnawal ...

szczebiotka ty chyba bezrobotna jesteś ,siedzisz i piszesz do samej siebie na forum. hahhaahhahahahahaha załamka:)

zulugula

oranizatorom s dziekujemy za puste puszki zostawione przy dyskotece przez siorbaczy piwska, selwek ten selwek , najlepsze bylo wdzianko ktore przygotowane bylo przed

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org