Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
damski zegarek |
Gdzie mozna w Lomzy kupic jakis fajny zegarek damski. Widzial moze ktos ostanio jakis fajny? Jak tak to gdzie i mniej wiecej ile kosztuje? Moze ktos mi podpowie jakies dobre miejsce a moze nawet i jakis model zegarka :o) Pilnie szukam dla kobiety na urodziny pod konie tego miesiaca. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: damski zegarek |
masakra na ścianę jej kup wskazówkowy hahahahahahahaha xd
|
|
Na Księżnej Anny jest zegarmistrz ten co był w stokrotce i w tym samym lokalu jest sklep internetowy dość spory w sieci chłopaki mają dużo towaru na pewno cośwybierzesz. Niestety nie mają wystawy to sobie nic nie obejrzysz ale dadzą ci namiary na allegro i sklep internetowy wybierzesz sobie i przyjdziesz drugi raz i kupujesz.
|
|
Witam. Również mam podobne pytanie tak więc pozwolę sobie tutaj odgrzać temat. Mianowicie chciałbym mojej kobiecie sprezentować jakiś elegancki zegarek Mam na oku taki Skagen: http://www.zegarki-skagen.pl/zegarek-skagen-355lgscp-ancher/ Ogólnie początkowo chciałem kupić jej złoty ale czy takie złote nie wychodzą powoli z mody ?
|
|
Estimo przecież ty jesteś trollem. A tacy nie maja dziewczyn hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |