Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer Łomża |
Witam, przeprowadziłam się niedawno do Łomży,poszukuję dobrego - poleconego fryzjera - proszę o opinię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer Łomża |
Tylko nie idź nad kwiaciarnir marzeńie do takiego Grześka..
|
|
A dlaczego nie?? On jest dobrym fryzjerem, dużo osób go chwali!!
|
|
Na Ks.Anny od strony ulicy Zawadzkiej na rogu w bloku hymm.. nr. 6 czy 8 bodajże jeżeli źle pisze niech ktoś mnie poprawi
|
|
http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=fryzjer+m%EAski&loc=%A3om%BFa%2C+#page:1,byMap:1,x:22.0850048,y:53.1728224,scale:5
|
|
ja chodzę do p.Marty na Kazańskiej i dla mnie ona robi najlepiej bywałam u innych ale nie było tak dobrze jak u niej :) pozdrawiam :)
|
|
salon ines ul. cisowa 12 606 906 781 super atmosfera itd.
|
|
atmosfera, atmosferą:) a włosy - włosami..heheh chodzi mi nie o atmosferę tylko o dobrego fryzjera
|
|
to jest bardzo dobry fryzjer bedziesz zadowolona
|
|
Prawda jest taka ze każdy będzie doradzał ci fryzjera do którego chodzi... jednak będziesz musiała przekonać się sama a nie wzorować się na opiniach, owszem możesz wybrać któryś z powyższych ale decyzja należny do Ciebie
|
|
zależy o co chodzi tym fryzjerem.Tzn co chcesz zrobić czy podciąc czy koloryzacja czy fryzura na jakaś okazje
|
|
Ja proponuje Panią Beatę na niemcewicza od strony ul Zawadzkiej zaklad "Joanna" czy jakoś tak.A także salon 'Ewelina' na ul Długiej ;) i tam panią Wiolę pozdrawiam i udanych zmian;)
|
|
pani wiola z długiej nie nadaje sie juz tyle razy zepsula wlosy mojej kochanc ze szok
|
|
cicho Roman gowno wiesz to co sie udzielasz.Ona jest spoko nie wytnie ci calych wlosow tylko tyle ile oczekuje klient nie bawi sie w szalone nozyczki tylko po prostu potrafi słuchać.
|
|
Interesuje mnie i koloryzacja i ścięcie :)
|
|
gowno prawda zawsze tylko pierdoli wlosy i wiem co mowie!
|
|
koloryzacja i sciecie to na cisowej ewentualnie fryzjer obok K1
|
|
aha to jak koloryzacja i ścięcie to rzeczywiście te co podałam albo ktoś jeszcze wspominał o pani Marcie z Kazańskiej więc tez w porządku. Podobno nowy salon na mazowieckiej otworzyli i 60zl koloryzacja jest.
|
|
ha warsztaty w zdz na bawełnie tam są zajebiści fryzjerz ;p Lusia
|
|
Polecam Akademie fryzur -pana grzegorza oraz panią bożenkę. najlepsi są w mieście i pracują na profesjonalnych środkach firmy Goldwell. mają wieloletnie doświadczenie w zawodzie.
|
|
Na Prusa mi ostatnio zacieków narobiła.
|
|
|
ha ha no moze to grzegorz to i umie ale ta bozenka co piwem wali wybacz
|
|
powtorzę się i polecam 'Eweline' na ul Długiej;-P
|
|
osobiscie polecam salon fryzjerski LAURA ale niestety w Piątnicy... dziewczyny znaja sie na rzeczy a usługa jest naprawde tania KSz1989
|
|
dzisiaj nic nie ma tanio tak ze jak usługa tania to i produkt kiepski i podejrzewam ze efekty też mizerne.
|
|
fryzjerow jest mnogo, cena zalezy od dlugosci wlosa, a kazdy umodeluje glowe na swoj styl
|
|
aka2209 dzisiaj nic nie ma tanio tak ze jak usługa tania to i produkt kiepski i podejrzewam ze efekty też mizerne. w nowo otwartym salonie nie beda brac nie wiadomo ile wiec to jakas okazja zawsze
|
|
Akademia fryzur... Ja tam poszłam jak chciałam wyrównać włosy po bobie... To wyciął mi grzywke chociaż tego nie chciałam i lekko podciął włosy z tyłu, ale i tak nie wyrównał, po czym stwierdził że musze znowu przyjść za tydź jak mi włosy podrosną (chyba chodziło mu o 2mm) i policzył sobie 50 zł
|
|
o kurcze!!!!ma gościu tupet!
|
|
W ogole jest wiele fryzjerow w Lomzy i co osoba to opinia... Ja mam kilka sprawdzonych fryzjerow, kilku znam partaczy, ale i sa fryzjerzy, ktorzy robia naprawde dobrze, (widzialam po innych wlosach i zadowolonych osobach), ale tam nie bylam, wiec nie wypowiem sie. Mi np. ostatnio do gustu przypadl salon estetica na Hiporatesa. Wg mnie Mariusz ladnie maluje i scina - umie doradzic, itp.
|
|
polecam Adama Rogińskiego chodze już kilka lat do niego i jestem zadowolona bardzo Andrzej W.
|
|
Z fryzjerami jest różnie, raz zrobią ci wspaniałe włosy, za drugim razem coś będzie nie tak...Tak było w salonach:Agata na Długiej, w Studiu fryzur i odnowy Spa (czy coś podobnego) obecnie na Wyszyńskiego, wcześniej przy Dmowskiego(nie polecam ich równiez na fryzury okolicznościowe, słabo sie trzymają, choć zapewniali, że do półocy to na pewno wytrzymają :P), to samo w salonie przy ulicy Mazowieckiej, ale ta fryzjerka, która mnie ścinała juz nie pracuje dość długi czas...Gdzie byłam 3 razy i ze ścięciem było ok to w salonie excellence przy wojska polskiego, za Czarnym kotem.Koleżanki chwalą salon Elfryz (do upinania włosów)
|
|
ooo
|
|
w akademi byłam Grzesiek jes ok no ale to bozene to nie wiem co ona umie .i jak raczy przyjsc to koka ci upnie jakim sama jest !!!!
|
|
ona jest straszniejsza od dyzia a dyzio na brzydote umar !!!!
|
|
P O L E C A M salon na dlugiej "Ewelina" przy escape. Obie panie ;))
|
|
Jeśli chodzi o malowanie zdecydowanie polecam panią Beatę z Salonu "Jolanta" na Niemcewicza! Nie dosc ze swoja prace wykonuje wrecz perfekcyjnie to i ceny bardzo przystepne! POLECAM! [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Moja żona chodzi na Księżnej Anny 20 ileś tam. Salon Emilia. Jej fryzura zawsze jest wspaniała.
|
|
ja również polecam salon Emilia :) strzyżenie zawsze perfekcyjne, czesanie również. koloryzacji nie robiłam tam, więc się nie wypowiem. Atmosfera bardzo miła, bez brzydkiego plotkowania pracownic, jak to ma miejsce w innych salonach... Właścicielka pani Emilia bardzo sympatyczna kobietka, również pracownice pani Magda i pani Dzidka zawsze służą fachową poradą. To mój ulubiony salon, więc każdemu polecam :) Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Sikorskiego Pani Kasia . Świetnie
|
|
a ja polecam salon na polowej
|
|
Odradzam salon Amelia na al legionów- własciwie to jedną z tamtych Pan -starsza, pewnie włascicielka- zero delikatności, ciaga włosy, niby udaje miłą a widać ze zżera ja frustracja (i nie wydaje mi sie ze miała ciężki dzień ). Cena taka , fryzura mozę być ale atmosfera - koszmarrrr Jeśli chcesz by rządzili głupcy i egoiści dalej im ustępuj pola walki!
|
|
Witam. mam w Amelii praktykę i nie zgadzam się z postem wyżej ponieważ atmosfera jest naprawdę spoko, ale jak ktoś chce uderzyć to zawsze kij znajdzie. Pozdrawiamy niezadowoloną dark:)
|
|
a ja polecam salon Estetica na Hipokratesa 4. P. Mariusz robił mi koloryzacje i strzyzenie i wyszłam bardzo zadowlona. Przyjemne miesce, mila atmosfera
|
|
Aga-art na Mickiewicza-porażka, kasa spora, efekt tragiczny... Ten się przekona, kto tam skorzysta z usługi. Trzymam kciuki za powodzenie akcji :)
|
|
nie chodz wcale do fryzjera, wszyscy sa bleee. lepiej zaoszczedz ten czas i posiedz tu na tym madrym forum, gdzie wszyscy wszystkim szkodza i wydaja zle i bezpodstawne opinie
|
|
Adam Rogiński najlepszy fryzjer !!
|
|
Podpisuje się pod ostatnim wpisem - Hair Design, super salon fryzjerski :) _______________ Tut mir Leid..
|
|
z całym sumieniem polecam salon Roginskiego ,zamieniłam na lepszy ,profesjonalnie punktualnie,wczesniej chodziłam do euforii lecz pani ciągle zamkniete miała spózniała sie i czułam chłód i nie miła atmosferę,pogorszył sie to fakt.Mam tez numer tel do fryzjera który przyjdzie do domu
|
|
Adaś jest ok.
|
|
ja polecam Amelię na Legionów, miła atmosfera i profesjonalizm :)
|
|
Ja rowniez polecam,jestem stała klientka i zawsze jestem zadowolona:-)
|
|
Ja polecam salon Estetica na Hipokratesa 4
|
|
Amelia jest ok. Ja zawsze jestem zadowolona z uslug tego salonu...
|
|
Amelia na Legionów fryzjerka Aldona
|
|
Wszystko tylko nie Elfryz. Ceny sa kosmiczne, a po koloryzacji wyszłam z takimi zniszczonymi włosami, że musiałam obciąć. niestety kolor nijak się miał do obiecanego, spędziłam tam prawie 5 godzin i naprawdę, naprawdę żałuję, że nie ma przepisu, który by pozwolił na reklamację u fryzjera, bo bym to załatwiła inaczej. Pierwszy i ostatni raz tam. nigdy wiecej. Nie jestem konkurencją i nie będę tu nikogo polecać, żebyście nie pomyśleli tak broń Boże, ale przede wszystkim stanowczo odradzam Elfryz na woj. polskiego.
|
|
Cześć jak ktoś szuka fryzjera damsko-męskiego to polecam http://www.fryzjerlomza.pl/ http://www.facebook.com/SalonFryzjerskiKarina?ref=hl
|
|
Cześć jak ktoś szuka fryzjera damsko-męskiego to polecam http://www.fryzjerlomza.pl/ http://www.facebook.com/SalonFryzjerskiKarina?ref=hl
|
|
ja również polecam http://www.facebook.com/SalonFryzjerskiKarina?ref=hl jestem stała klientka i jeszcze się nie zawiodłam na tym salonie dodatkowo jest tanio i profesjonalnie
|
|
Polecam salon Laura dla naiwnych jesli chcesz zaplacic za koloryzacje wlosow 1 kolorem kwote 200 zl ten salon jest wlasnie dla Ciebie.W mojej opini z wymienionych salonow ,ktorych mialam przyjemnosc czy tez pecha uczeszczac,jest salon Pana Adama na Wyszynskiego,pani Beaty na Mickiewicza czy tez pani Grazynki na Bema, salon Laura na Mazowieckiej i uslugi mojej kolezanki ,ktora jest samoukiem , to musze przyznac,,ze koloryzacja-samouka wychodzila zawsze najlepiej. kwestia obciecia salon pani Beaty i pani Marta u Pana Adama.To by byla taka obiektywna opinia na ,ktora zapracowali,A tak naprawde z koloryzacja jest tak,jak sie komu uda...loteria
|
|
Polecam w Kauflandzie, świetne fryzjerki;D
|
|
czy ktoś dysponuje nr tel do salonu estetica na hipokratesa?
|
|
Studio Fryzur i Wizażu Perfect Dorota Modzelewska polecam profesjonalne podejscie w tym samym lokalu przyjmuje Serafinska kosmeytczka . Wcześniej salon był na 3 maja teraz na Nowogrodzkiej zaraz za urzędem pracy
|
|
JA ROWNIEZ TAK JAK xxxANGELxxx POLECAM SALON ESTETICA NA HIPOKRATESA. SAMA TAM CHODZE SCINAC WLOSY I JESTEM ZADOWOLONA ALE CO DO FARBOWANIA NIE WIEM NIC NA TEN TEMAT.
|
|
Ja mogę polecić na Al. Piłsudskiego (przy alkoholach świata) zaraz przy niedawnym "Barze Alicja" teraz otworzyli Kebab!. Jest fryzjerka świetna sama chodzę od lat i jestem bardzo zadowolona. Obsługa miła i przede wszystkim kompetentna!
|
|
jesli masz pieniadze to polecam adama roginskiego na wyszyńskiego
|
|
Czy to wszystko - http://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl jest rzeczywiście potrzebne do otwarcia salonu? A jeśli nie, to w jakim stopniu można się ograniczyć? Proszę o realne opinie kogoś, kto siedzi w temacie - będziemy wdzięczni.
|
|
Mój mąż chodzi tylko do barbershopu UNLMTD https://barbers-unlimited.com/, tam naprawdę są najlepsi mistrzowie. Pomogą każdemu dobrze wyglądać. Podoba mi się też to, jak wszystko robią, bardzo starannie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |