Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak otworzyć plik amr na kompie..? |
Wie ktoś może jakim programem otworzyć plik amr na komputerze..? Mam w "Nagraniach" w noki ponagrywane na dyktafon wykłady ze studiów i chciałabym je odtworzyć na kompie ale po skopiowaniu ich na pulpit komputera zapisane są w ikonce jako tzw biała pusta kartka (określiłam to własnymi słowami;)) a pod nią jest np. Nagranie 001.amr ..jak to otworzyć...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak otworzyć plik amr na kompie..? |
|
WWW.GOOGLE.PL -> Wpisać frazę: >>Jak otworzyć plik .amr<<
|
|
Ściągnij sobie bezpłatny program VLC media player i będziesz miała po problemie . Lubię cię od jakiegoś czasu więc podpowiadam :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Masakra ...
|
|
ANTY_BLM wpisywałam tak i niewiele się dowiedziałam, jakieś fora mi wyskakiwały dla informatyków a ja nie znam ich "języka".. Zenit i ktoś-coś dzięki :) spróbuję i dam znać czy mi się udało (dodam że jestem kiepska jeśli chodzi o kompa..:/..:)
|
|
Poradzi sobie wierzę w twoje umiejętności :):):):) A jak by co to pisz, poprowadzę jak za rączkę :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Zenit po zainstalowaniu wyskakuje mi komunikat : " This operating system is not supported. Installation will not continue. Please refer to Nokia PC Suite Quick Guide for supported operating systems." Ale i tak wielkie dzięki za pomoc :) ktoś-coś udało się - mogę odtwarzać wykłady na kompie, cofać, przewijać itp itd.Hura !! :) Dziękiii :*
|
|
Możesz na nim odtwarzać i filmy w różnych formatach :):):):) Drobiazg :):) Cała przyjemność po mojej stronie ale......... Buziak się należy :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Rozpracuj go a będziesz jeszcze bardziej zadowolona niż jesteś :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ok, postaram się lepiej z nim zapoznać ;))
|
|
Nie musisz poświęcać mu dużo czasu łatwo się otwiera :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Prosze powinnas sobie z tym poradzic Pozdrawiam.:D Jak bedziesz miala z czyms problemy PISZ !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |