Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w Cyfrowym Polsacie |
Witam, ma ktoś z Was tam internet ? opłaca się ? jak jest z limitem danych? Mam introlan, ale od dłuższego czasu mnie nie zadowala, miał być pakiet 10 mb a jest zaledwie 3 ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w Cyfrowym Polsacie |
Napewno w Polsacie nie będzie lepiej.
|
|
JA MAM TV CYFROWEGO POLSATU I PRAWDE MOWIOC 4 LATA JEST OK LECZ CZYTALAM NA FORUM CYFROWEGO POLSATU LUDZIE SIE WYPOWIADAJO I NIE SO ZADOWOLENI CZASEM ROZWIOZUJÁ UMOWY DECYZJA NALEZY DO CIEBIE NINKA88
|
|
powiem to tak....Zamienił stryjek siekierkę na kijek...Pozostań przy introlanie. może na dobry początek zgłoś problem.
|
|
podobno w introlanie jakieś usterki mają, jesli nie zmieni się nic przez tydzień to zmieniam ... ale nie wiem jeszcze na jaki, jaki możecie polecić prócz IST bo nie jest w moim zasięgu ?
|
|
A co jest w twoim zasięgu?? Jeżeli internet potrzebny tobie do pracy np. odebrać pocztę i jakieś firmowe sprawy i chcesz mieć dostęp do internetu wszędzie to polsat może być, ale do domu to raczej stałe łącze.
|
|
nie wiem dlatego pytam, to internet domowy i raczej stałe łącze mnie interesuje, dużo sciągam itp.
|
|
No to PC z głowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |