Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto bierze w raczke |
niejaki pan ...... przytulil troche grosza za zalatwienie pracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto bierze w raczke |
z kąd wiesz ? podaj więcej szegułów ile to kasy?
|
|
Też mi nowina:P każdy o tym wie ale dowodów wiadomo nigdy nie ma:P bigi2004
|
|
Idz z tym do "Uwagi" albo "Intrewencji", oni lubią takie "sensacje". Mnie to jakoś nie rusza.
|
|
Nornalne, ale dlaczego piszesz "ktoś"? Brak odwagi do przytoczenia faktów?
|
|
Tymon a gdzie ty byłes przez ostatnie 15 lat.Myslałes ze do pracy to sie idzie gdzie chce bo sie ma taki kaprys?
|
|
szczegoly zamiescilem w poscie ale admin usunal.chodzi o jednego z decydentow ze szpitala.poza tym keicam nie napisalem ze ja dalem bo ja jestem takim praktykom przeciwny takze nie pien sie bo zlos pieknosci szkodzi. gdybym mial dowody to poszedlbym do prokuratury a ze ich nie mam to moge jedynie pisac o tym na forum ale gdyby zainscenizowac prowokacje z udzialem policji to moze by wpadl.
|
|
Najlepiej spisać nr. banknotów. mieć ukryty magnetofon lub kamerę lub świadka co by z boku (z dala) obserwował.
|
|
Tymon ja sie nie pienie,chodziło mi o to ,ze jest to na porzadku dziennym ze robote załatwia sie przez rodzine albo kase i to konkretna.Fakt ze to jawne kur..stwo i szlag człowieka trafia jak sie o tym słyszy.Takie rzeczy powinno sie ujawniac jak tylko cos komus w ucho wpadnie ,to nastepnym razem pomyslał by jeden z drugim.
|
|
to w szpitalu ktoś bierze? niemożliwe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |