poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pierścionek zaręczynowy

Witam, gdzie w Łomży najrozsądniej kupić pierścionek zaręczynowy??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pierścionek zaręczynowy

ja polecam jubilera na mazowiecekij mają fajne ceny i tam jest bardzo miła pani która pomaga . ja tam kupowałem obrączki i według mnie tam najlepiej było

U jubilera... Ale osobiście lepiej jakbyś pojechał do Wawy czy nawet białego, dodając cenę biletu do pierścionka i tak wyjdzie zdecydowanie taniej.

sory za błąd na mazowieckiej miało byc

kurde chłopie nie żeń sie !! nie rób tego

...

Cenowo i z wyboru lepiej w większym mieście niż Łomża

Dzięki za wskazówki, z niektórych skorzystam:p

Tylko kolego wielkość pierścionka mniej więcej znaj

przepij się chłopie jeszcze z tym pomysłem, bo ożenić się to nie sztuka, ale potem żyć to dopiero ..............

2152 i twójpsychiatra mają racje np w Warszawie lepszy wybór i zdecydowanie cenowo taniej pozdro

Nie w Łomży.

u cygana

Czesio dobra rada...

na Rządowej w Łomży, ceny podobno najlepsze w mieście. Facet sam robi, wystarczy wybrać wzór. Zamawialismy u niego obrączki. Jesteśmy zadowoleni z efektu wizualnego i cenowego.

Ele

czlowieku zastanow sie sto razy co ty robisz popelnisz najgorszy blad w swoim zyciu

ell pablo

Następny człowiek przepadł.... :)

w Aparcie najblizszy w bialym;p

Apart jest drogi, wzory są oklepane, jakość użytych materiałów pozostawia wiele do życzenia. Znaczący procent ceny pierścionka to wypromowanie marki, więc po co za to płacić:)
Generalnie większość pierścionków na rynku sprowadzana jest z hurtowni z zagranicy i nie nadaje się do dalszej obróbki (masowa produkcja, słaby kruszec, za cienki materiał, kamienie prymitywnie oszlifowane i słabo osadzone).
W Warszawie polecam zakład jubilerski na Marszałkowskiej skrzyżowanie z al.Jerozolimskimi (za Rotundą w stronę palmy), mają naprawdę dobre wyroby a nie chińskie buble - i ceny całkiem przystępne w porównaniu z apartem czy łomżyńskimi handlarzami. Nazwy nie pamiętam bo kupowałem wieki temu.
Pan z Rządowej jest super - po przystępnych cenach i naprawdę solidnie zmniejszał, zwiększał, oprawiał większe kamienie lub grawerował na biżuterii którą kupowałem u innych jubilerów. Myślę że sam też może zaoferować jakiś ciekawy i interesujący wzór...

zdecydowanie ul. Mazowiecka:)

A po co szukać w Łomży?Najlepszy wybór jest w internecie.Nawet jeśli chodzi o biżuterię.Ja od dawna w ten sposób kupuję(głównie na allegro) ubrania,książki,buty i inne.Ostatnio wybrałam sobie w necie właśnie pierścionek zaręczynowy z brylantem.Wygląda tak http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 To połączenie białego i żółtego złota. Teraz czas rozglądać się za obrączkami i zapewne je też kupię z netu:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org