Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sylwester |
Gdzie można jeszcze iść na sylwka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sylwester |
na stary rynek
|
|
na białą sale
|
|
a niewiecie czy jest coś w unikacie
|
|
janko2 - głąbie poczytaj wczorajsze posty , w tym chlewie cos organizują dla takich gówniarzy jak ty szpenio - człenio!!!!
|
|
najlepiej teraz to juz tylko w domu
|
|
W unikacie jest organizowany sylwester, 100zł od osoby bez alkoholu, raczej dla młodszych ludzi ale myśle że źle tam nie będzie malolat18400
|
|
w takim razie wal, tylko garnitur naloz
|
|
Z tego co mi wiadomo to w Rysiu są jeszcze wolne miejsca.
|
|
na starym rynku tylko pokaz fajerwerków, he w Łomży tak naprawde nic sie nie dzieje... to juz lepiej gdzies wyjechac...
|
|
i co ci z tego, wyjedziesz z lomzy i tak bedziesz o niej myslal, wloczykij
|
|
Szkoda, że miasto nic nie organizuje. Może w przyszłym roku nowy prezydent się postara. Dużo nie trzeba. Cokolwiek. Póki co Warszawa górą;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pBiKIf2PR-Q&feature=related
|
|
bredzisz na .uj
|
|
"3 wymiar" (ul.małachowskiego 2) robiony jest mały sylwester na 20 osób. 10 osób wczoraj zrezygnowało więc mamy wolne jeszcze 10 miejsc (najepiej pary bądź dziewczyny) jedzenia jest zakupione i tak na 20 osób 3 dania na gorąco. więc jeżeli ktoś nie ma jeszcze planów to zapraszam do baru (do godziny 17.00) zapisać się. składka 20zł dorzucenie do jedzenia + swoja wódka. (Tylko osoby z kulturą którę lubią pić i dobrze się bawić ) więcej info. gg 6666606
|
|
wtalam o 4 rano poszlam, poscielilam lozko, nalozylam dresy, poszlam do sklepu kupilam kilka wspanialych rzeczy do jedzenia, o 12 poniewaz telefon pozostaje gluchy a oczekuje dzwonka, trzasnelam drzwiami i poszlam spac selwek eee sylwek!
|
|
bede wklejac zasrane obrazki bo dzwony bija w kosciele , na msze a nie tu o sylwku snic!
|
|
szczebiotka: obejrz ten link na yt i się wypowiedz bo w sumie mnie interesuje twoje zdanie na ten temat i jasio też mógłby się wypowiedzieć (może off topic ale wspomniałaś o kościele to tak mnie naszło) http://www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE
|
|
zaczym obejrze to juz ci odpowiedzialam, wiec zamknij dziadzie to gebe zaczym cos zrozumiesz , idioto losu
|
|
to jest kabaret,nie miesci mi sie w glowie jak mozna tyle pieniedzy przeznaczyc na kosciol, no ale taka jest wola nieba, i tradycja do czegos zobowiazuje, a w jaki sposob odnosze sie do milionow jakie tam byly cytowane? mam swoj jedyny i opracowany od lat stosunek do pieniadza, uwielbiam pieniadze , ale nigdy nie sprzedam sie za 1 zlotowke , sanuje prace i egzekfuje tak jak wszyscy pewnych kondycji pracy ,o ktore potrafie wakczyc w jawny czy skryty sposon, panstwo w jakim zyjesz ty tenpub jest mi bardzo bliskie, wychowalam sie wnim... , chcialabym ci to podkreslic jezeli nie jezeli ci tego nie wspominalam, szanuje ludzi i ich prawo do godnych warunkow zycia, niecierpie rasizmu i rozumiem jakie pobudki moga nia kierowac,
|
|
przykro mi szczebiotko masz problemy w tym organem co sie miesci w glowie. Ps. 1chodzilo mi o mozg, 2od kiedy w zakladach psychiatrycznych pacjenci maja dostep do neta??
|
|
Do parku - będzie czadowo!!
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|