niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ktora strona lepsza?

Panie i Panowie , w internecie sąmoim zdaniem dwie ciekawe strony www o tematyce lomzynskiej www.4lomza.pl www.lomza.info
moga smialo ze soba konkurowac ( i chyba to robia ) a wiec panowie administratorzy postarajcie sie lepiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ktora strona lepsza?

Ze niby www.lomza.info moze konkurowac z 4lomza.pl ??

Nie przesadzajmy...
przeciez lomza.info to jest przerobiony serwis (były) www.lomza.pl.

Moim zdaniem gdyby www.lomza.pl (stary serwis) byl tak dobry jak nowy, to by nie powstal adres www.lomza.info.

Pozostaje tylko czekac na pozostale mozliwosci utworzenia domen ze slowem "lomza" w nazwie, np. lomza.biz lomza.tv lomza.eu i jeszcze caly ogrom innych domen.

pieceOFpeace

niech bedzie i tak , ale mi chodzi glownie o aktualizacje informacji na tych stronach, o reszcie stron z "lomza" w nazwie nie wspomniualem dlaczego? z prostej przyczyny nic sie na nich nie dzieje godnego uwagi i raz na 453534535 lat uaktualniaja je ich administratorzy juz rozumiesz?

Tak. W tym sie zgadzam, ale zazwyczaj takie strony tworza mlodzi, ucznowie gimnazjow i szkol srednich. Ciezko wymagac od nich ciaglej aktualizacji.

Chodz sam z checia ogladalem strone (nie pamietam teraz adresu) na ktorej byly stare zdjecia Lomzy. Bylo tam zdjecia, ktorych nie widzialem ani na lomza.info ani na 4lomza.pl.

Pozdrawiam

Już w samym nagłówku www.lomza.info czytamy o bezstronności tego serwisu... acz wystarczy przeczytać artykuł "W Perspektywie z radością i troską", który wg. mnie jest hołdem złożonym Prezesowi Lipskiemu i przynajmniej ja zmieniam zdanie diametralnie. To samo w artykule "PRZY ŁOMŻYŃSKIM ZJEŹDZIE POWSTAJE WIELKIE DZIEŁO ZIELONYCH OGRODÓW ZE ZJEŻDŻALNIAMI WODNYMI" - wystarczy odnieść się do wypowiedzi niektórych naszych forumowiczów dotyczących amfiteatru (nawet tych najbliżej tego miejsca zamieszkałych) i chyba bezstronność tego serwisu już można zakwestionować.
Sama oprawa tej strony, estetyka jest wg. mnie ok.

Krzysztof

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org