Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowiny noworoczne |
zatakowal was kiedys zubr?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowiny noworoczne |
zaatakowam mnie zubr w lesie bylam sama ale slyszalam ,ze gdzies tam w karzakach byla dziewczna , ktora chciala ale nie mogla mi sie przyjrzec jak bieglam, uciekalam przed zubrem , przebieralam nogami, nie widzialam jak to zrobic gdzie sie go schowac az sie zdecy dowalam i lacialam z nim w kulki, biegalam po calym lesie , i ten az wzal , myslalam ze mnie dogonil anie nie, nie wiedzialam , ze takie sprytne niby cizki a taki zwinny, , raz schowalam sie za krzakiem i sie skradalam zeby go zobaczyc na oczy , czy ucizkla zka stal prze de mna , na oczach , nie wiadzialam co mam zrobic zatkalo mnie to
|
|
wzyciu ju do tego lasu nie wleze, zeby mnie mieli ciagac za wlosy to nie! za chiny , nie! jak tak mozna z nienacka, nie bylo gdzie sie schowac , caly duzy las partyzant jakis z tego zubra , jak zaszarzowal, widok jego okropny , taki byl wsciekly
|
|
To nie mogło być w lesie! Żubr występuje w puszczy! I niepotrzebnie uciekałaś. Dobrze posiedzieć przy Żubrze ;D
|
|
idz sie wal, zubr byl duzy musialam uciekac , ty tez bys to zrobil, a ze masz zeza i nie widziales zubra to twoja wina, patrzysz sie po krzakach to twoja wina gdyby cie dopadl to co bys zrobil? bys powiedzial nie sluchaj wlasnie wychodze z kochanka poczekaj az wroce z bratem to ci zalatwie kijem? latwo kogos obwiniac i manipulowac , zanm cie
|
|
jakbym siediala przy zubrze , to by mnie zmaltretowal i uciekl, ha!
|
|
ty wiesz ile razy taki zubr przy mnie smigal? wiesz ile razy? to ja mam go wdupie i uciekam!
|
|
niechcacy zrobilam kilka zdkec nowoczenym aparatem marki brutal, wrzuce je, a jak teraz sie patrze to mam takiego stracha ze w glowie sie kreci
|
|
ojoj, współczuć tylko mogę ;/ lepeij ich nie pokazuj innym bo też się będą bali
|
|
i mi sie podoba wystrzalowe
|
|
wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
szczebiotka napisał(a): > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > >
|
|
wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zyziom009 napisał(a): > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
szczebiotka napisał(a): > zyziom009 napisał(a): > > > > wystrzalowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >
|
|
jeeeee:) mniam
|
|
uchodzil mnie zubr na zywca, zabije go
|
|
baj
|
|
http://static.letsbuyit.com/filer/images/fr/products/original/41/36/bracelets-merci-beaucoup_5473362-5473362.png
|
|
|
|
:)
|
|
:) zubr uciekl w p.izdu
|
|
zaslimaczony zolw, mazgaja nie zlapal mnie hihi
|
|
zubr po francusku BIZON PP-19 został skonstruowany we wczesnych latach 90. Broń wykorzystuje zmodyfikowaną (skróconą) komorę zamkową karabinu AKS-74 oraz przejęte z tej samej broni chwyt pistoletowy, mechanizm spustowy i kolbę. Z subkarabinka AKS-74U przejęto przyrządy celownicze. Broń była zasilana z ślimakowego magazynka mieszczącego 64 naboje 9 mm. W następnych latach pojawiały się kolejne wersje tej broni zasilane amunicją 9 mm Parabellum i 7,62 mm TT. Przyrządy celownicze składają się z muszki i celownika przerzutowego. Kolba składana na lewą stronę broni. Kolba – część broni strzeleckiej służąca do oparcia broni o ramię strzelca. Kolba może być stała, składana, teleskopowa lub przyłączana, wykonana z metalu, drewna lub tworzyw sztucznych. W miejscu oparcia o ramię strzelca często jest zakończona stopką gumową (trzewikiem), która amortyzuje odrzut broni i przedłuża kolbę lub metalową ( zwłaszcza w broni wojskowej) która osłania kolbę przed uszkodzeniami mechanicznymi Le PP-19 est un pistolet mitrailleur russe . Le pistolet mitrailleur PP-19 a été conçu par la célèbre manufacture nationale d’armes russe Izhmash au début des années 1990 et fut présenté la première fois en public vers 1993. Visiblement influencé par les PM Calico, le Bizon (Bison) qui est dérivé de l'AK-74, combine un chargeur hélicoïdal à grande puissance de feu (64 coups (s'il est chambré en 9x18 makarov) ou 53 coups (s'il est chambré en 9x19 parabellum) au lieu de 30 pour un standard comme le MP5) avec une apparence et un mécanisme plus conventionnels. Le Bizon est essentiellement un dérivé du fusil d’assaut AKS-74 (carcasse, mécanisme, poignée-pistolet, hausse, guidon et crosse repliable) et il dispos d'un large éventail de pièces interchangeables avec ce dernier. Les modèles les plus récents présentent une poignée plus ergonomique. Le chargeur cylindrique est situé sous le canon et sert de garde-main, offrant une tenue en main confortable. Le chargeur présente l'avantage de ne pas être protubérant comme les chargeurs conventionnels, ce qui favorise la compacité et la maniabilité du PP-19. Initialement conçu pour tirer le 9 mm Makarov (en version standard, améliorée ou musclée), le Bizon est aussi chambré en 9mm Parabellum et 7,62mm TT. Cette dernière version est disponibles avec :
|
|
|
|
|
nowiny sie ciagna i ciagna i ciagna, ble mam dosyc tego sztucznego zubra!
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
|