Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LODOWISKO |
kiedy będzie i czy wgl będzie . pan prezydent mugłby juz ogarnąc i cos działac w sprawie lodowiska . <.....>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LODOWISKO |
Nasze miasto nie ma lodowiska, więc co z tym działać?
|
|
w tym roku ma nie być ,z tego co słyszałam ;)
|
|
w ten przeklety mroz to nawet na lodowisko niechce mi sie isc ;| ;)
|
|
A ty "mugłbyś" zacząć używać słownika. Ludzie czy wam przeglądarka nie podkreśla błędów?? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
U nas jak zwykle nic nie ma ! i nie będzie już od dawna jesteśmy w tyle... ze wszystkie inne miasta się rozwijają, a tu tylko zakazy i wstrzymania np. na budowę marketu pff... itp. itd. w porównaniu do tego lodowisko to pryszcz i tez go nie ma... NO COMMENTS AFMF - trzeba do Zambrowa jeździć ewentualnie na jakiś staw polecieć :P
|
|
nieeeeeeeeeee ma ***** i nie bendzie raz ci to napisali a ty ciogle posty zakladasz
|
|
W OSTROŁĘCE JEST LODOWISKO MOSiR
|
|
Pulwy i Narew , jak za starych czasów.
|
|
Nie można mówić, że nie ma to jest źle. Problem jest taki, że firma od marketu dała lodowisko, jakby market już był w budowie...to byśmy dostali to lodowisko. Wiadomo, że nikt nie da niczego za darmo, jak się z nim leci w kulki.
|
|
wowo72 proponuję Ci zainwestować w łyżwy i przejechać się po którymś z łomżyńskich chodników, satysfakcja gwarantowana :) i za darmo. ---------------------------------------------------
|
|
PijanyMistrz napisał(a): > wowo72 proponuję Ci zainwestować w łyżwy i przejechać > się po którymś z łomżyńskich chodników, satysfakcja > gwarantowana :) i za darmo. > oczywiscie , w lomzy
|
|
NIe ma i nie bedzie
|
|
Zambrów niedaleko. Ja mam fure to jeżdżę. Kilka osób zawsze zabieram bo z resztą to koleżanki z siostrą na czele są - mnie proszą żeby je wieść to wiozę i sam też wtedy pojeżdżę heh
|
|
sranie nie lodowisko jakie miasto taki zarząd .... :D
|
|
plucha ogromna nie wiem jak to zrobisz........
|
|
Tak jak powiedział ten gruby w sweterku śledź z Białego !!! NICZEGO NIE BĘDZIE ! Amen
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |