piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
remont mieszkania

witam.panowie czy 23 zl/m2 glazury to drogo?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: remont mieszkania

za tanio

a co szukasz fachowca

mi własnie robia za 20zl.sprawnie i szybko im idzie

minimum 30 zeta jak chcesz żeby było ładnie. fachowcy z pod sklepu mniej biorą ale taki efekt i cena pamiętaj!!

nie wiem jak wychodzi im to ukladanie ale co do tej ceny to jak dla mnie masakra, tanio jak barszcz.

Sam troche zajmuje sie tego typu pierdolami i z tego co sie orientuje to ceny za jakies proste rzeczy ( nie wynalazki typu pelno kantow, ogrom mozaiki itp. ) to jakes najmarniej 30-50zl.

Niedawno mialem okazje ukladac podloge no te 5m2 nie za rownej podlogi +cokolik no i niestety trzeba bylo poswiecic na to 2 dni ( plytki z grubsza, dzien nastepny wszelkie docinki, cokolik i fugowanie) i jakby mi przyszlo robic cos takiego za 20zl/m2 czyli za 100zl calosc to bym mial gdzies taka robote,

ludzie zacznijcie szanowac swoja prace i nie odbierajcie jej innym, sa to fachowe roboty i taka dniowka 50zl za taka prace to żenada

dlatego by był wilk syty i owca cała, praca od całości a nie na m2

onaion

W tej branży jeśli klient kupuje płytkę za 50zł, do tego w miarę dobry klej i fugę to cena metra materiału wynosi ponad 60zł, kiedyś się liczyło metr materiału za metr robocizny, a teraz najlepiej kupić materiał i znaleźć frajera, już nawet nie wspominam o szlifowaniu kantów co jest obecnie na topie, wycinanie otworów, wszelkie obróbki zabudowy czy układanie zwykłego szlaczka, lecz niestety ale szlaczek jest tak samo dodatkowym utrudnieniem i tak samo klient nie kupuje go na metry tylko na sztuki za odpowiednią cenę i dziwię się ludziom że mają na towar, szukają wykonawcy za pół ceny, a później szukają wrażeń że coś nie halo, żenada.

ja sporo zapłaciłam za postawienie domu, dlatego do wykończenia wzięłam faceta z polecenia
http://www.pawlowskiremonty.hpu.pl/news.php

a meble robił mi edwal z konarzyc, jak znajdę nr tel to napiszę

onaion

szukam kogoś kto zrobi mi M4 od stanu surowego pod klucz !tzn. wchodzi na tynki ! Dodam ze jestem bardzo drobiazgowy.Partacze niech nie podejmują się działania !Osoby zainteresowane proszę o kontakt na @ w celu dogadania szczegółów termin lipiec -wrzesień. kometa10@autograf.pl

a ty myślisz że patałacha wzięłam??? widziałam wcześniejsze prace u znajomych, spodobało mi się i tyle, a z doświadczenia wiem, że kto czepia się " szczególików" ten nie płaci. Słyszałam, a to odcień nie ten i sprawa w sądzie, uchowaj Boże od takich klientów

onaion

Autor: kawosz (---.elomza.pl)
Data: 24-01-11 17:17

szukam kogoś kto zrobi mi M4 od stanu surowego pod klucz !tzn. wchodzi na tynki ! Dodam ze jestem bardzo drobiazgowy.Partacze niech nie podejmują się działania !Osoby zainteresowane proszę o kontakt na @ w celu dogadania szczegółów termin lipiec -wrzesień. kometa10@autograf.pl

jak się na tym znasz to zrób sam a nie szukasz kogoś za marne grosze nara

nie napisałem ze ,,za marne grosze,, !szuakm kogoś z doświadczeniem i wyobraznią ! a nie kogoś taniego !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org