Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podac wszystko ja na dloni |
co zrobic z takimi dziecmi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podac wszystko ja na dloni |
nie potrafie skarcic takiego dziecka, nie mam serca, co zrobic?
|
|
nie mozna porownac dzieci do zwierzat, taktyka nie jest taka sama, za kazde przekret paslkiem po tylku ,
|
|
Masakra ...
|
|
masakra 2 Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
a najgorzej jak zakupy targa sie w duzych siatkach, bez wdziecznosci takie dzieciaki
|
|
nie no tak ciagaj w duzych siatkach , to ci powiedza dziekuje,
|
|
masakra 3
|
|
masakra 4 ta baba ze tak powiem chyba nie ma z kim pogadać ze tak zatruwa nam życie na tym forum takimi głupotami jakiś dobry psychiatra jej potrzebny
|
|
głupia suka mam tej kur.wy już dość za.jebie cie
|
|
Właśnie, s.p.i.e.r.d.a.l.a.j szczebiota.!! ...
|
|
masakra5
|
|
Autor: denver (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 29-12-10 19:46 głupia suka mam tej kur.wy już dość za.jebie cie nie denerwuj sie tak malenka , nie potrafisz rozmawiac na temat? a dlaczego? nie chcesz pracowac dla chwaly, nie stac cie nato? dziwisz sie ze inni to potrafia, ze sa bezinteresowni? liczysz kazdy grosz, aby tulko przez palce ci nie przelecial? nie potrafisz nnakarmic dzieci? opiekowac sie nimi? nic wzamian nie majac?
|
|
torro wypier dalaj z mojego tematu i nigdy tu nie wchodz , slyszysz?!
|
|
masakra 22
|
|
Psychologiczny profil szczebiotki nie jest skomplikowany. Jest normalną dziewczyną, która nie ma z kim porozmawiać, dlatego bardzo często rozmawia sama ze sobą we własnych zakładanych tematach. Nikt nie zwraca na nią uwagi w życiu codziennym, dlatego niezwykłą przyjemność jej sprawia jak ktoś odpowie chociaż jednym postem i to nawet nie ważne, czy jej ubliży czy nie, śledzenie odpowiedzi na własne komentarze stało się jej nałogiem. Na co dzień boryka się z przyziemnymi problemami, z którymi po prostu nie bardzo sobie radzi, ale nie mniej jednak ma ambicje i chce zaistnieć, a że jest prostą kobietą, to szuka możliwości zwrócenia na siebie uwagi w najgorszy z możliwych sposobów, a taką daje jej internet. Chęć posiadania bratniej duszy, jest na tyle silna, że zabiera głos w tematach, o których nie ma pojęcia, więc czasami szokuje, albo po prostu zraża do siebie ludzi. Ja tam jej współczuję, bo jak otoczenie nie przyjmuje i ogarnie ją samotność w sieci to ciekawie nie będzie. Pocieszmy więc szczebiotkę :)
|
|
z dziecmi nigdy nie jest latwo, nalezy je ubrac, umyc, wyprasowac ubranie , ugotowac , przytulic, rozsmieszyc, zabawic, zaprowadzic do szkoly , na spacer, dzieci sa jedynymi stworzeniami ktore potrafia okazac wdziecznosc
|
|
pamietny dzien to dla mnie , jak dzieci wyszly z domu sa wakacje !
|
|
jeszcze wroce i opowiem bajki o moich dzieciach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |