Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co byście chcieli |
Witam wszystkich, nasze miasto jest jakie jest, niektórzy stąd uciekają, każdy wie co tu sie dzieje, konkretna cofka miasta, dlatego mam pytanie do wszystkich uzytkowników forum co byście chcieli mieć w tym miescie, jakiego sklepu wam brakuje, jakiej rozrywki , z czym byście chcieli sie spotkać, co widzieliscie w innych miastach czego u nas nie ma. Chciałbym otworzyc własną działalnosć , chce wyjść do was, do waszych potrzeb. Czekam na wasze potrzeby. Pozdrawiam wszystkich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co byście chcieli |
Daruj sobie, to już było wertowane kilka razy. Użyj wyszukiwarki. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Czego mi potrzeba w Łomży? Siebie! :))
|
|
Przejrzyj posty na forum, nic konkretnego sie nie dowiesz, wiekszosc to pomysly nie do zrealizowania przez mala firme, tylko przez jakis Holding. Moze sklep Carry otworzysz?
|
|
A macie basen jaki fajny??
|
|
Napewo potrzeba dobrego Kina, chociaz jedna sale z dobrym dzwiekiem i nowoczesnym wyposazeniem. Chociaz takie jak w Ostrolece.
|
|
o to sąza sklepy carry, moze orsay??
|
|
Orsay jest tylko dla kobiet, a Carry masz da wszystkich. Problem ze nie maja strony internetowej :] Najlepiej w jakims sklepie sie dopytac wlasciciela.
|
|
Skupować co sie da tutaj i wywozic na zachód bo tam więcej płacą:P hehe możnaby zacząć od butelek pet na necie jest sporo ofert tego:P:P:P tylko,że za to płacą od tony:( wiec trzeba mieć gdzie to trzymać bigi2004
|
|
Powinien zostać wybudowany basen (powinno się znaleść jacuzzi; kawiarenka; zjeżdżalnia itp), kino z prawdziwego zdarzenia. Ale znając życie prędko takie coś nie powstanie w naszym mieście.
|
|
Zaadoptuj hale po Bawałenie i zrób dyskotekę a la Ekwador:)
|
|
bigi2004: juz jest jedna firma z siedziba w Nowogrodzie, ktora zajmue przetwarzaniem butelek PET i ogolnie recyklingiem. Wlascicielami jej sa znani lomzyncy przedsiebiorcy. :))))))))) poza tym aby w Lomzy powstaly cetra rekreacyjno-wypoczynkowe to ludzie musza miec za co te uslugi kupic, chyba ze zrobi sie z lomzy zaglebie turystyczne, a te atrakcje beda budowane pod turystow. Na marginesie, rzeczywiscie przydalby sie w miescie jeszcze jeden porzadny basen :))
|
|
kolanko: a gdzie widzisz w łomży ten jeden porządny basen, jesli chcesz mieć drugi? ucze sie jeszcze w pg2 (tam gdzie sp10, jakby kto nie wiedział) i tam mamy wizytę raz na dwa tygodnie na basenie, to heh... pożal sie boże ten basen, jak dla mnie jest tam syf, a pozatym grzybice to prawie każdy przechodził, kto choć raz był na basenie w sp10.. jest jeszcze basen chiba na rybakach,a le tamtego nie odwiedziłam jeszcze, wiec moze chodzilo ci o tamten =] moim zdaniem, włomzy przydałby sie jakis porządny sklep, bo tak..niby stokrotka to takie wielkie halo, ale sklepów fajnych tam nima za dużo, i wogle jest ich pieć na krzyż.. a ceny w nich są tez nieprzeciętne i nie kazdego na to stac=] a zwłaszcza ze niektóre rzeczy sa po 100 czy 200 a sa jak dla mnie beznadziejne;/ ahh...i jeszcze cos dla rozrywki, bo nie to jak zabawa=] podoba mi sie ten pomysł kogostam z tą hala na bawełnie, zeby zrobic a'la Ekwador...hehehe, to by było dopiero:P KIno, tez by sie przydało albo nowe, ale te nasze trza by odnowic, bo ma wiele do zyczenia (ahh.....jakie to urocze, jak przed ekranem skacze pchła=p) Naprawde, w łomzy nie jest aż tak tragicznie, ale warto by ozywic to miasto, bo coraz wiecej ludzi przyjmuje tryb zycia : dom-praca-dom i nigdzie sie nie ruszaja, tylko lezą przed tv i sie starzeją...
|
|
Jeśli chodzi o dyskotekę , na halach po byłej bawełnie to uwazam ze musiałby 100 lat upłynąć bo łomża mimo wszystko , uwazam, ze rządzą tutaj układy wiec........ ale pomysł warty przemyslenia, poza tymn obawiam sie napływu tzw "małolatów" fakt ze mozan scągnąc okolice, to trzeba przmyslec
|
|
Skupuj powoli siano od rolników ,zeby sie nie jarneli.Jak bedziesz juz miał tego siana duzo,to poczekaj do Bozego Narodzenia ,spakuj to wszystko w torebki sniadaniowe i jedz do warszawy albo do innego duzego miasta i sprzedawaj po 5 zyli jako sianko pod obrus.Zysk gwarantowany,pod warunkiem ze juz teraz zaczniesz pakowac
|
|
Z tym sianem to niezły pomysł <lol>. Co ja bym chciał w łomży? Nie tam jakieś podrzędne kino czy cos tam jeszcze... Fajnie byłoby mieć duży dom handlowy w którym były by takie rzeczy jak kina, kręgielnie itp. Coś w rodzaju "Ajmaxu" ale to chyba nie na możliwości przeciętnego obywatela bo zakładam, że takim jesteś. Chyba, że jesteś jakimś prezesem koncernu zagranicznego :D Może citroen chce w Łomże zainwestować :d
|
|
Citroen nie inwestuje w jakieś, nijakie miasta ale kto wie..........
|
|
Wiesz, czego tu brak? Zakładu fryzjerskiego z fryzjerkami w bieliźnie. Myślę, że nawet taki damsko-męski, panie mogłyby zostać obsłużone przez fryzjerów w stringach. Klientela nie zawiedzie. Wchodzisz w to? Mogę nawet włożyć sto banieczek do spółki. Romi
|
|
EKWADOR THE BEST ! StOdOŁ@ ! ![]()
|
|
Marzyć znaczy być,ale zamiast bujać w obłokach i myśleć o kolejnym skate parku czy wybujałym cyrku na kółkach może by tak poprawić panującą sytuację.Temat powtarzany:bezrobocie,chodniki,ulice,kino,niekótre kamienice.... i tak dalej i tak dalej!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |