wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co byście chcieli

Witam wszystkich, nasze miasto jest jakie jest, niektórzy stąd uciekają, każdy wie co tu sie dzieje, konkretna cofka miasta, dlatego mam pytanie do wszystkich uzytkowników forum co byście chcieli mieć w tym miescie, jakiego sklepu wam brakuje, jakiej rozrywki , z czym byście chcieli sie spotkać, co widzieliscie w innych miastach czego u nas nie ma. Chciałbym otworzyc własną działalnosć , chce wyjść do was, do waszych potrzeb. Czekam na wasze potrzeby. Pozdrawiam wszystkich.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co byście chcieli

Daruj sobie, to już było wertowane kilka razy. Użyj wyszukiwarki.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Czego mi potrzeba w Łomży? Siebie! :))

Przejrzyj posty na forum, nic konkretnego sie nie dowiesz, wiekszosc to pomysly nie do zrealizowania przez mala firme, tylko przez jakis Holding. Moze sklep Carry otworzysz?

A macie basen jaki fajny??

Napewo potrzeba dobrego Kina, chociaz jedna sale z dobrym dzwiekiem i nowoczesnym wyposazeniem. Chociaz takie jak w Ostrolece.

o to sąza sklepy carry, moze orsay??

Orsay jest tylko dla kobiet, a Carry masz da wszystkich. Problem ze nie maja strony internetowej :] Najlepiej w jakims sklepie sie dopytac wlasciciela.

Skupować co sie da tutaj i wywozic na zachód bo tam więcej płacą:P hehe możnaby zacząć od butelek pet na necie jest sporo ofert tego:P:P:P tylko,że za to płacą od tony:( wiec trzeba mieć gdzie to trzymać

bigi2004

Powinien zostać wybudowany basen (powinno się znaleść jacuzzi; kawiarenka; zjeżdżalnia itp), kino z prawdziwego zdarzenia. Ale znając życie prędko takie coś nie powstanie w naszym mieście.

Zaadoptuj hale po Bawałenie i zrób dyskotekę a la Ekwador:)

bigi2004: juz jest jedna firma z siedziba w Nowogrodzie, ktora zajmue przetwarzaniem butelek PET i ogolnie recyklingiem. Wlascicielami jej sa znani lomzyncy przedsiebiorcy. :)))))))))

poza tym aby w Lomzy powstaly cetra rekreacyjno-wypoczynkowe to ludzie musza miec za co te uslugi kupic, chyba ze zrobi sie z lomzy zaglebie turystyczne, a te atrakcje beda budowane pod turystow.

Na marginesie, rzeczywiscie przydalby sie w miescie jeszcze jeden porzadny basen

:))

kolanko: a gdzie widzisz w łomży ten jeden porządny basen, jesli chcesz mieć drugi?
ucze sie jeszcze w pg2 (tam gdzie sp10, jakby kto nie wiedział) i tam mamy wizytę raz na dwa tygodnie na basenie, to heh... pożal sie boże ten basen, jak dla mnie jest tam syf, a pozatym grzybice to prawie każdy przechodził, kto choć raz był na basenie w sp10..
jest jeszcze basen chiba na rybakach,a le tamtego nie odwiedziłam jeszcze, wiec moze chodzilo ci o tamten =]

moim zdaniem, włomzy przydałby sie jakis porządny sklep, bo tak..niby stokrotka to takie wielkie halo, ale sklepów fajnych tam nima za dużo, i wogle jest ich pieć na krzyż.. a ceny w nich są tez nieprzeciętne i nie kazdego na to stac=] a zwłaszcza ze niektóre rzeczy sa po 100 czy 200 a sa jak dla mnie beznadziejne;/

ahh...i jeszcze cos dla rozrywki, bo nie to jak zabawa=]
podoba mi sie ten pomysł kogostam z tą hala na bawełnie, zeby zrobic a'la Ekwador...hehehe, to by było dopiero:P

KIno, tez by sie przydało albo nowe, ale te nasze trza by odnowic, bo ma wiele do zyczenia (ahh.....jakie to urocze, jak przed ekranem skacze pchła=p)

Naprawde, w łomzy nie jest aż tak tragicznie, ale warto by ozywic to miasto, bo coraz wiecej ludzi przyjmuje tryb zycia :
dom-praca-dom
i nigdzie sie nie ruszaja, tylko lezą przed tv i sie starzeją...

Jeśli chodzi o dyskotekę , na halach po byłej bawełnie to uwazam ze musiałby 100 lat upłynąć bo łomża mimo wszystko , uwazam, ze rządzą tutaj układy wiec........ ale pomysł warty przemyslenia, poza tymn obawiam sie napływu tzw "małolatów" fakt ze mozan scągnąc okolice, to trzeba przmyslec

Skupuj powoli siano od rolników ,zeby sie nie jarneli.Jak bedziesz juz miał tego siana duzo,to poczekaj do Bozego Narodzenia ,spakuj to wszystko w torebki sniadaniowe i jedz do warszawy albo do innego duzego miasta i sprzedawaj po 5 zyli jako sianko pod obrus.Zysk gwarantowany,pod warunkiem ze juz teraz zaczniesz pakowac

Z tym sianem to niezły pomysł <lol>.

Co ja bym chciał w łomży?

Nie tam jakieś podrzędne kino czy cos tam jeszcze...

Fajnie byłoby mieć duży dom handlowy w którym były by takie rzeczy jak kina, kręgielnie itp. Coś w rodzaju "Ajmaxu" ale to chyba nie na możliwości przeciętnego obywatela bo zakładam, że takim jesteś. Chyba, że jesteś jakimś prezesem koncernu zagranicznego :D Może citroen chce w Łomże zainwestować :d

Citroen nie inwestuje w jakieś, nijakie miasta ale kto wie..........

Wiesz, czego tu brak? Zakładu fryzjerskiego z fryzjerkami w bieliźnie. Myślę, że nawet taki damsko-męski, panie mogłyby zostać obsłużone przez fryzjerów w stringach. Klientela nie zawiedzie. Wchodzisz w to? Mogę nawet włożyć sto banieczek do spółki.

Romi

EKWADOR THE BEST ! StOdOŁ@ !

Marzyć znaczy być,ale zamiast bujać w obłokach i myśleć o kolejnym skate parku czy wybujałym cyrku na kółkach może by tak poprawić panującą sytuację.Temat powtarzany:bezrobocie,chodniki,ulice,kino,niekótre kamienice.... i tak dalej i tak dalej!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org