Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tabu czy nie |
http://www.rue89.com/2010/12/28/le-caca-est-il-lennemi-du-couple-182534 kaka lub pipi jest wrogiem dobrych relacji miedzy wspollokatorami, Skromność zawsze istniała. Żadne społeczeństwo nie może się obejść bez skromności,potrzebna jest minimalna odległośc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tabu czy nie |
nie wiem jak to dzieje sie w innych cywilizacjach np lomzynskich ?
|
|
идз и мой задницы турком о нем засмиецай форума !!!
|
|
Masakra...
|
|
naprawde mnie to nurtuje, ale skoro do dla was jest nie wazne, skoro uwazacie ze jestescie dobrze wyposazeni we wlasnych domach i wasze relacje z waszymi malzonkami na tej stopie sa dobre i nikomu wasze smrody nie przeszkadzajo i mozecie prukac non stop w wasze zasrane przescieradla, i w brudne klozety robic,do wasza sprawa na zdrowie w waszym zasranym konforcie
|
|
przeszkadzaja
|
|
nigdy nie spotkalam takiej ósemy jak ty szczebiotka NINKA88
|
|
dla mnie to bardzo powazny problem, a mowia ze jak rodzinne odchodzy to juz tak nie smierdza, i ze niby mozna sie przyzwyczaic, ale ja nie wiem
|
|
najgorzej jak toaleta znajduje sie przy kuchni albo duzym pokoju, i ludzie do ciebie przyjda a ci sie chce siku , to wtedy jak mozna tak ostentacyjne wejsc do ubikacji i spuszczac wode glosno? nie miesci mi sie to w glowie
|
|
a i jeszcze jedno, wyobraz sobie ze masz pelny dom ludzi, i tak wychodzi ze sa twoje urodziny, wszystko jest przygotowane, kazdy sie na ciebie patrzy, a tobie tak z nienacka chce sie siku, no i co masz powiedziec, sluchajcie chce mi sie siku -zaraz przyjde bawcie sie dobrze, wchodzisz do lazienki zdjelujesz majtki ogladasz sie za papierem, szukasz a go nie ma, skwapliwie wciagasz majtki na pupke, wygladasz przez dwrzwi, usmiechasz sie glupio, i przepraszajac za twoja wpadke, skradasz sie do schowka ..po papier, od nowa wchodzisz i tam z ulga i wyczekiwaniem zalatwiasz potrzebe, ludzie sie na ciebie patrza jak wychodzisz i ciagniesz przyklejony do buta papier,
|
|
a najgozej jak jest kolejka, wtedy nie wiesz jak sie polapac , i czy kogos przepuscic czy nie,i komu chce sie wiecej
|
|
no tak widzis jak jeden zaciska nogi i sie haha ahahaah jak mi sie chce siku a tobie?
|
|
sluchaj mowi jeden, chce mi sie siku ale tej pani tez, rozumiesz? tak Zosce tez chce sie siku
|
|
o kurcze, anajlepiej jest gdy wchodzisz robisz siku , a potem chesz spuscic wode i wody nie ma i jak tu wyjsc jak wszyscy beda wiedziec ze nie spusciles wody, ble ahahahah to nie ja to tamten , ja zrobilem malytko to tamten nasikal
|
|
proza zycia
|
|
masakra
|
|
robiliscie kiedys w pokrzywy?
|
|
mi sie raz siknelo do dzis pamietam
|
|
wow jakie zwierzenia, ale jak musiałaś..
|
|
nie to nie o to mi szlo, ten temat bardzo mnie trapi, wrecz nie daje spac, moim zdaniem nasze komunalne spoleczenstwo nie jest odpowiednio wypozazone , a przyklad dalam na swoim domu i tyle
|
|
dzwonilam kiedys do jednego hydraulika mowie do niego, sluchaj panie , taka i ataka sprawa swieta sie zblizaja , czy mogby pan mi poradzic na to by te wycieki niemile z ubikacji przestaly wylatywac. aon mi mowi ,kochana pani, za wiele sie pania zachciewa, czlowiek jest tak skonstruowany , ze musi wydala niemile zapachy, jezeli sie pani o tym nie przekonala i jest pani na tyle tepa ,zeby tego nia zrozumiec, to jest pani Becwal i nieuk odpowiediam wszystkiego najlepszego i odlozylam sluchawke didi
|
|
we francji sa takie toalety co same sie myja, tak jak w hotelach formuly 1 , co prawda przysznic jest na korytarzu i wszyscy z niego korzystaja ale to funkcjonuje
|
|
ehhh zal mi was:D
|
|
wszystkie toalety sa dobre, aby sie wysikac, po turecku ujdzie chociaz zmuszona jestem przykucnac:p
|
|
a w australii powodz
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pBiKIf2PR-Q&feature=related
|