Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prywatnie do h0j |
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀█ ▌░▄██▄██▄░ ▌ ▌░███████░ ▌serducho ▌░░▀███▀░░ ▌na ▌░░░░▀░░░░ ▌szczęście♥ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prywatnie do h0j |
..znowu zaczynacie..? myślę że trzeba skończyć ten etap i przejść do następnego..;) czyż nie mam racji..?
|
|
A tobie tęskno do zainteresowania twoją osobą że podglądasz innych ????? Na mnie nie licz :):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
W tytule tematu nie pisało ,, prywatnie do green" tylko coś innego , czytać nie potrafisz plotkaro ?????? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
|
|
ktoś-coś tego co piszecie nie da się nie podglądać, nie sądzisz..? dlaczego żadne z was nie zrobi pierwszego kroku i nie da przynalmniej adresu mailowego do siebie..? tylko piszecie na ogólnym forum i jeszcze macie pretensje że ktoś tu zagląda..? dlaczego żadne z was nie zrobi o krok dalej to zapewne wiecie..my forumowicze także..chociaż istnieje 1% że może się mylimy.. p.s Nie jestem plotkarą tylko tak z nudów tu zajrzałam a że jest znów piździ miździ to się udzieliłam bo jakby nie było jest to forum ogólne i każdy ma prawo :)
|
|
ktoś coś czas przejsc do drugiej bazy! h0jowe forum
|
|
zycze milej atmosfery
|
|
Brawo h0j :D
|
|
green :) Nie podglądający się nie tłumaczą :):):) A ty się jednak tłumaczysz , jesteś po prostu wścibską plotkarą :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No to przechodźmy :):):):)
|
|
Dotknąc plecków? h0jowe forum
|
|
THE END - poszli mi w dupu
|
|
ktoś-coś ja nie jestem plotkarą, bo plotkara to plotkuje i rozpowiada o czymś wszemi i wobec a ja tego nie robię przecież....:) Z resztą wy wcale swoich wpisów nie ukrywacie, piszecie na forum ogólnym przez co dajecie wgląd innym..:) ja nic złego nie robię tylko próbuję was "skumać" bo na razie zatrzymaliście się w miejscu. Jeszcze będziecie mi wdzięczni za to ;) Krok pierwszy : przedstawcie się ( przynajmniej imię ) oraz opowiedzcie o swoim hobby ;) Przydałoby się podać wiek (bo może jest zbyt duża różnica..?)
|
|
List znaleziony na ulicy i zaadresowany na adres inny niż twój ,też byś otworzyła i przeczytała ???? Dziękujemy ci bardzo za starania ale poradzimy sobie bez twojego wścibstwa. :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
..nie, no coś ty, listu znalezionego na ulicy i zaadresowanego nie na mój adres bym nie przeczytała :D Nie chcecie mojej pomocy..? Nie to nie <foch>
|
|
Dzięki za zrozumienie :):):):) I nie strzelaj mi tu fochów :):):):):):):) Bo też cię lubię :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
o dziękuję, to miłe ;)) a korzystając w takim razie z okazji - to chyba nie będzie odebrane "że się znów wtrącam do tematu" - udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku
|
|
A dziękuję ci bardzo i vice wersa :):)poza wtrącaniem :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
__________•(▒▒▒▒)•Serdeczne ________•(▒▒▒▒▒▒)• Pozdrowienia ______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• ____•(▒)(█)_____ ___(█)(▒)• __•(▒)(█)______XII____(█)(▒)• _•(▒)(█)______\_|______(█)(▒)• •(▒)(█)________\|__ _____(█)(▒)• •(▒)(█)_IX______O____III_(█)(▒)• •(▒)(█)_________________(█)(▒)• _•(▒)(█)_______________(█)(▒)• ___•(▒)(█)_____VI____ (█)(▒)• _____•(▒)(█)________(█)(▒)• _______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• ________•(▒▒▒▒▒▒▒)• _____•(▒▒▒)(_____)(▒▒▒)• ___ •(▒▒▒)_________(▒▒▒)• Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |