Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy promowane mleko jest zdrowe..? |
http://www.youtube.com/watch?v=ttQLNryp3JQ&feature=related :(((( pewnie oglądaliście a jeśli nie - wypowiedzcie się na ten temat..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy promowane mleko jest zdrowe..? |
masakra..
|
|
Wiem jedno - najzdrowsze jest mleko z niewielkich zakładów mleczarskich. Wiem również ze żródeł wiarygodnych, że najgorsze jest w naszym regionie mlęko z mlekowity, na promocj którego idś miliony, ponieważ ta mleczarnia ma kłopoty ze zbytem mało waetościowego towaru. Liczni pracownicy tej firmy zabraniają używać tych produktów najbliższym, ze względu na bezpieczeństwo zdrowotne !
|
|
Słyszałem,że Prezes Mlekowity opił się tego mleka i kupił mleczarnie w Baranowie,która jak się potem okazało była mleczarnią bez mleka.
|
|
jak mleko w kartonie ma 3 miesiące lub więcej ważności to samo może mówić za siebie ze to nie jest mleko a miał być kolekcjoner............
|
|
chyba zacznę pić takie prosto od krowy z jakiegoś małego gospodarstwa..znacie kogoś kto zajmuje się może sprzedażą takiego mleka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |