środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pediatra-Alergolog

Szuam dobrego pediatry dla 6-mies dziecka,Maly ma zapchany nosek,szczegolnie po przespanej nocy gdzie nie moze oddychac,bylismy u lekarza rodzinnego,laryngologa,mial pobrany wymaz i nic nie wykazalo,probowalismy doslownie wszystkiego,bardzo prosze o porady rodzicow ktorzy mieli podobne problemy.

PL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pediatra-Alergolog

Kiedyś gdy byłam w szpitalu z córką słyszałam że doktor Śliwecka jest w tym dobra-w alergii-to dobry pediatra,przyjmuje tylko prywatnie,wizyta ok70zł.Jak będziesz chciała podam numer telefonu

Nie prawda,że przyjmuje tylko prywatnie-przyjmuje też w REMEDIUM-tylko pewnie ma już wyczerpane limity na ten rok:/

Czemu na Boga od razu zakładasz alergię? Ludzie nie pakujcie się w alergię bez wcześniejszej dokładnej diagnozy!!!! Szkoda dziecka!
Tu lekarze w wiekszości na pewno nie pozostawią Wam wyboru i zaczną leczyć alergię, która niekoniecznie jest. Tylko spokój i obserwacja dziecka.
Może poprostu zacznij od nawilżania i wietrzenia pomieszczenia w którym dziecko śpi? Polecam dr. Wysocką z Makowej i dr. Głębicką, która jako jedyna na chłodno podchodzi do tematu alergii.

Dr. Głębicka przychodzi do domu prywatnie i na spokojnie ( nie patrząc na zegarek) wszystko tłumaczy, bada dziecko itp. Nie spieszy się, ma dla Ciebie i dziecka tyle czasu ile potrzebujecie.

Dzieki za porady i prosze o telefony i adresy tych lekarzy,dziecko ma od urodzenia katar i sama nie wiem co mu jest,mieszkanie jest nawilzane,wietrzone, uzywam sol fizjologiczna, usuwam wydzieline aspiratorem, oklepuje plecki, masc mnajerankowa pod nosek. olejek eukaliptusowy na kolderke i jak ma zapchany nosek nasivin na pare dni ale nie moge sie pozbyc kataru... alergia to raczej nie jest bo by mial krostki czy jakies inne oznaki oprocz katarku, je i spi normalnie.

PL

Bylam u pediatry na polowej z zapchanym noskiem to od razu przepisala antybiotyk w zastrzykach, po tygodniu nie bylo poprawy w ogole, poszlam do innej tez na polowej to tez chciala zastrzyki przepisac... czy jest jakis skuteczny lek na katar dla niemowlaka? Uzywalam Euphorbium ale tez nie pomogl. Jak dlugo mam stosowac te wszystkie metody? I czy po ustapieniu kataru dalej jakos zapobiegac??

PL

Napisz do mnie na pocztę, to wyślę Ci nr do Dr, Głębickiej i kilka rzeczy przekażę jeszcze.
brzeczyszczykiewiczpoczta@wp.pl

Zapchany nos u niemowlaka...hm ja tak przechodzę już z trzecim dzieckiem,przy pierwszym niewiedziałam co to jest i wezwałam dr.rodzinną,która przepisała wit.C i siedziałam z dzieckiem dwa tygodnie w domu i nie było poprawy.Trafiłam na DR.Maksimowicza-to jedyny lekarz z prawdziwego zdarzenia i z powołania.POLECAM!!! Całą trójkę leczę u Niegoo. Antybiotyk to ostateczność.

Numer telefonu do doktor Śliweckiej
602 769003
Pytałam nie raz i nie dwa,nie ma do niej miejsc w przychodni by móc się przepisać bo bym to już dawno zrobiła

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org