Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOŚP Łomża pilnie potrzebuje |
DMUCHAW GAZOWYCH. Jezeli macie, prosimy o kontakt e-mail: sztab@wosp.lomza.pl tel. +48 608-661-168\ Pl. Niepodległości 10
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOŚP Łomża pilnie potrzebuje |
ja troszke nie na temat,ale mam pytanie. Czy można jeszcze się zapisac na WOŚP jako wolontariusz ?
|
|
Masakra ...
|
|
No Ewelinka17 - powtórzę słowa Transpondera: MASAKRA. niestety juz nie mozna, zapraszam za rok. obserwuj strone wosp.lomza.pl Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
@Pawel_Dabrowski - zbieram się już od jakiegoś czasu do napisania Ci na temat strony wospu. Mało kto tam zagląda a jak zagląda to już dawno jest po fakcie. Oby tylko nie po finale dla tego proponuję przenieść wiadomości na profil fb bo tam zagląda 90% osób dziennie. Poza tym wywal tego dzieciaka z tych serduszek - irytuje mnie to od samego początku, że muszę zgadywać co kryje się pod jakim serduszkiem. Brak tam też możliwości kontaktu z mieszkańcami nie tylko wolontariatem. Sporo osób ma jakieś ciekawe pomysły, propozycje, których zwyczajnie może nie chce się wysyłać na @ tak jak mi. Trzeba komunikator online lub znowu z pomocą idzie FB. ;) To tyle z mojej strony bo barak już czasu na dalsze propozycje. Pozdro
|
|
masakra..
|
|
Może interesuje dmuchawa ale na ropę jest duża przywiozłem ją z zachodu służyła do ogrzewania hali
|
|
do ~: mnie też ten dzieciaksię nie podoba, ale co zrobic ze szef sztabu tak chcial? ja bym ta storne zupelnie inaczej zrobil :) Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
Krzyśka nie wolno poważnie traktować w każdej jego decyzji bo zwyczajnie nie zna się na wszystkim. To ma działać, funkcjonować i przynosić rezultaty na poziomie obecnego standardu w sieci. Znasz się lepiej to wykonuj robotę solidnie :) Wszyscy na tym zyskają.
|
|
Dopiero na nią zajrzałem jak o tym piszecie - i popieram ~, beznadziejny i poroniony pomysł. Strona ma przede wszystkim przekazywać informacje i jej układ powinien być jak najbardziej czytelny dla osoby odwiedzającej aby szybko znalazła to czego szuka. Chyba że Wasz serwis ma konkurować z www.gry.pl Nieprofesjonalne i bez sensu przy takiej witrynie. Wzorowy przykład na to jak chęć bycia oryginalnym przesłania podstawowe zadanie jakie stawia się serwisowi www. Pozdrawiam i powodzenia w tej edycji!
|
|
SPEDEMON - mozesz podac jakis kontakt do siebie? najlepiej numer telefonu. Oddzwonimy w sprawie dmuchawy. Marcin Kalicki sztab WOŚP Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |