wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP Łomża pilnie potrzebuje

DMUCHAW GAZOWYCH.

Jezeli macie, prosimy o kontakt
e-mail: sztab@wosp.lomza.pl
tel. +48 608-661-168\
Pl. Niepodległości 10

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP Łomża pilnie potrzebuje

ja troszke nie na temat,ale mam pytanie. Czy można jeszcze się zapisac na WOŚP jako wolontariusz ?

Masakra ...

No Ewelinka17 - powtórzę słowa Transpondera: MASAKRA.
niestety juz nie mozna, zapraszam za rok. obserwuj strone wosp.lomza.pl

Paweł Dąbrowski
http://pdabrowski.art.pl

@Pawel_Dabrowski - zbieram się już od jakiegoś czasu do napisania Ci na temat strony wospu. Mało kto tam zagląda a jak zagląda to już dawno jest po fakcie. Oby tylko nie po finale dla tego proponuję przenieść wiadomości na profil fb bo tam zagląda 90% osób dziennie. Poza tym wywal tego dzieciaka z tych serduszek - irytuje mnie to od samego początku, że muszę zgadywać co kryje się pod jakim serduszkiem. Brak tam też możliwości kontaktu z mieszkańcami nie tylko wolontariatem. Sporo osób ma jakieś ciekawe pomysły, propozycje, których zwyczajnie może nie chce się wysyłać na @ tak jak mi. Trzeba komunikator online lub znowu z pomocą idzie FB. ;)
To tyle z mojej strony bo barak już czasu na dalsze propozycje.

Pozdro

masakra..

Może interesuje dmuchawa ale na ropę jest duża przywiozłem ją z zachodu służyła do ogrzewania hali

do ~:

mnie też ten dzieciaksię nie podoba, ale co zrobic ze szef sztabu tak chcial? ja bym ta storne zupelnie inaczej zrobil :)

Paweł Dąbrowski
http://pdabrowski.art.pl

Krzyśka nie wolno poważnie traktować w każdej jego decyzji bo zwyczajnie nie zna się na wszystkim. To ma działać, funkcjonować i przynosić rezultaty na poziomie obecnego standardu w sieci. Znasz się lepiej to wykonuj robotę solidnie :) Wszyscy na tym zyskają.

Dopiero na nią zajrzałem jak o tym piszecie - i popieram ~,
beznadziejny i poroniony pomysł.
Strona ma przede wszystkim przekazywać informacje i jej układ powinien być jak najbardziej czytelny dla osoby odwiedzającej aby szybko znalazła to czego szuka.
Chyba że Wasz serwis ma konkurować z www.gry.pl

Nieprofesjonalne i bez sensu przy takiej witrynie.
Wzorowy przykład na to jak chęć bycia oryginalnym przesłania podstawowe zadanie jakie stawia się serwisowi www.

Pozdrawiam i powodzenia w tej edycji!

SPEDEMON - mozesz podac jakis kontakt do siebie? najlepiej numer telefonu. Oddzwonimy w sprawie dmuchawy.

Marcin Kalicki
sztab WOŚP Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org