niedziela, 10 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zespół weselny

witam możecie z doświadczenia podpowiedzieć jakiś bardzo dobry zespół muzyczny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zespół weselny

To w końcu zespoł weselny czy muzyczny? Bo to dwie rózne rzeczy.

DJ Tiesto

Ale obawiam się, że dużo będzie chciał...

www.tenix.pl albo ,DJ tel...507607317

Justin Bieber
;DD
Loffciam Go...
J0KE!

Polecam zespol Damis. Grali u mnie na weselu i super zabawiali gości. Takiego zespołu to już dawno nie było!!!!

OHMYGOODNESS

TO JUŻ TYLE RAZY BYŁO - Mój Wujek gra ponoć najlepiej Cioci na nerwach....Polecam!!!

tak wiem że było tyle razy to pytanie , ale ja pytam o dobry zespół niechodzi o same poprowadzenie , ale troche i o muzyke kiedyś grali troche na żywo było fajniej a teraz to nawet i marsza gotowego puszczajo , chodzi o to żeby troche pograli na akordeonach i w trakcie zabhawy coś fajnego i na żywo a nie czasami ludzie sie bawio fajnie a tu raptownie piosenka sie ucina bo koniec

puszczajo, bawio? :)

Polecam Magda Band mnóstwo zabaw, szeroki repertuar i ciekawe oczepiny!
Tel: 511 469 175

Madziula19

www.militaryband.pl

Madziula czyli Magda z zespołu Magda Band skończ z tą autoreklamą bo rzygać się chce

ten temat niejest autoreklamo , ja założyłem ten temat , żeby się dowiedzieć o jakiś dobry zespół i patrzyłem ten teniks i majo pojęcie o muzyce , ale czasami przeglądałem forum i ktoś pytał o zespól było więcej zespołów podanych a wystarczy dopisac którzy umiejo grać iraptem jest 2 zespoły a z damisu też chłopaki są dobrzy bo akurat znam więc czekam na propozycje dalej dobrych zespołów ale sami widzicie jak sie lista zmniejszyła ,

a znam zespoły jak na weselu byłem to nawet wokal nagrany , a biesiade jaak zaczeli śpiewać porażka tonacja z kosmosu a teń spiewak wył jak krowa na polu , goście wogule niemogli spiewać wiocha totalna

takie kocie muzyki

[mejko] widze że masz troche słuchu,a to podstawa w graniu..

tak słuch to podstawa , ale żeby każdy go miał to inaczej by to wygladało ,

i widzicie co sie dzieje wystarczy w temacie dodac że poszukuje sie dobrego zespołu a nie plejbekowców i raptem jest 3 zespoły a tak zespoły sie reklamujo i przechwalajo jacy oni dobrzy , a dobrzy to byli 10 lat temu ,

ty mejko weź się najpierw naucz pisać po polsku poprawnie a potem zadawaj pytania na forum publicznym

mejko czy Ty wogóle znasz literę "ą"? Bo z tego co widze to chyba kiepsko u Ciebie z językiem polskim - reklamujo, przechwalajo, autoreklamo, umiejo, puszczajo, bawio ....

benny a co ty taki literowiec jesteś każdy wie o co chodzi , a polonistą faktycznie nie jestem ,

Masakra ...

Jak chcesz zespół muzyczny w rozsądnej cenie i na wysokim poziomie to polecam quattro jak coś to tu masz ich nr 789 459 420

a ta qattro ma jakos stronke albo co zeby zobaczyć jak grajo?
bo niesłyszałem o tym zespole

Niesłyszałeś? a dopiero co pisałeś że masz słuch gardzo dobry.

,,RONIX,, - ,GRAFFIT,, - ,,JOCKER,, - ,,PARTNER,, - ,,DIAMANT,, - ,,SYSTEM,, - To nie jest auto reklama - to jest to - dla ucha jak balsam dla ciała. - Chcesz wierz nie chcesz nie musisz.

zespół lub dj,na impreze 507607317

hammer z białego

JA polecam ci 2 w jednym zespół muzyczny Quattro i DJ chłopaki mają doświadczenie grali u mojego znajomego na weselu i każdemu bardzo się podobało mają dużo doświadczenia ponieważ kilka tak temu grali w innych zespołach a teraz zrobili jeden a konkretny dam ci numer do chłopaka któru gra w tym zespole 510766103 Polecam ich!!!! a także zespoły RONIX GRAFFIT I BOSSMAN Moim zdaniem to sa zajeb...e zespoły na wesele.

maniek

"Cool" tylko nie ten desperaci pier... oszusci

tylko nie z białego grają okropnie udają że śpiewają.....
a co myślicie o zespole TOP?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org