Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół weselny |
witam możecie z doświadczenia podpowiedzieć jakiś bardzo dobry zespół muzyczny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół weselny |
To w końcu zespoł weselny czy muzyczny? Bo to dwie rózne rzeczy.
|
|
DJ Tiesto
|
|
Ale obawiam się, że dużo będzie chciał...
|
|
www.tenix.pl albo ,DJ tel...507607317
|
|
Justin Bieber ;DD Loffciam Go... J0KE!
|
|
Polecam zespol Damis. Grali u mnie na weselu i super zabawiali gości. Takiego zespołu to już dawno nie było!!!! OHMYGOODNESS
|
|
TO JUŻ TYLE RAZY BYŁO - Mój Wujek gra ponoć najlepiej Cioci na nerwach....Polecam!!!
|
|
tak wiem że było tyle razy to pytanie , ale ja pytam o dobry zespół niechodzi o same poprowadzenie , ale troche i o muzyke kiedyś grali troche na żywo było fajniej a teraz to nawet i marsza gotowego puszczajo , chodzi o to żeby troche pograli na akordeonach i w trakcie zabhawy coś fajnego i na żywo a nie czasami ludzie sie bawio fajnie a tu raptownie piosenka sie ucina bo koniec
|
|
puszczajo, bawio? :)
|
|
Polecam Magda Band mnóstwo zabaw, szeroki repertuar i ciekawe oczepiny! Tel: 511 469 175 Madziula19
|
|
www.militaryband.pl
|
|
Madziula czyli Magda z zespołu Magda Band skończ z tą autoreklamą bo rzygać się chce
|
|
ten temat niejest autoreklamo , ja założyłem ten temat , żeby się dowiedzieć o jakiś dobry zespół i patrzyłem ten teniks i majo pojęcie o muzyce , ale czasami przeglądałem forum i ktoś pytał o zespól było więcej zespołów podanych a wystarczy dopisac którzy umiejo grać iraptem jest 2 zespoły a z damisu też chłopaki są dobrzy bo akurat znam więc czekam na propozycje dalej dobrych zespołów ale sami widzicie jak sie lista zmniejszyła ,
|
|
a znam zespoły jak na weselu byłem to nawet wokal nagrany , a biesiade jaak zaczeli śpiewać porażka tonacja z kosmosu a teń spiewak wył jak krowa na polu , goście wogule niemogli spiewać wiocha totalna
|
|
takie kocie muzyki
|
|
[mejko] widze że masz troche słuchu,a to podstawa w graniu..
|
|
tak słuch to podstawa , ale żeby każdy go miał to inaczej by to wygladało ,
|
|
i widzicie co sie dzieje wystarczy w temacie dodac że poszukuje sie dobrego zespołu a nie plejbekowców i raptem jest 3 zespoły a tak zespoły sie reklamujo i przechwalajo jacy oni dobrzy , a dobrzy to byli 10 lat temu ,
|
|
ty mejko weź się najpierw naucz pisać po polsku poprawnie a potem zadawaj pytania na forum publicznym
|
|
mejko czy Ty wogóle znasz literę "ą"? Bo z tego co widze to chyba kiepsko u Ciebie z językiem polskim - reklamujo, przechwalajo, autoreklamo, umiejo, puszczajo, bawio ....
|
|
benny a co ty taki literowiec jesteś każdy wie o co chodzi , a polonistą faktycznie nie jestem ,
|
|
Masakra ...
|
|
Jak chcesz zespół muzyczny w rozsądnej cenie i na wysokim poziomie to polecam quattro jak coś to tu masz ich nr 789 459 420
|
|
a ta qattro ma jakos stronke albo co zeby zobaczyć jak grajo? bo niesłyszałem o tym zespole
|
|
Niesłyszałeś? a dopiero co pisałeś że masz słuch gardzo dobry.
|
|
,,RONIX,, - ,GRAFFIT,, - ,,JOCKER,, - ,,PARTNER,, - ,,DIAMANT,, - ,,SYSTEM,, - To nie jest auto reklama - to jest to - dla ucha jak balsam dla ciała. - Chcesz wierz nie chcesz nie musisz.
|
|
zespół lub dj,na impreze 507607317
|
|
hammer z białego
|
|
JA polecam ci 2 w jednym zespół muzyczny Quattro i DJ chłopaki mają doświadczenie grali u mojego znajomego na weselu i każdemu bardzo się podobało mają dużo doświadczenia ponieważ kilka tak temu grali w innych zespołach a teraz zrobili jeden a konkretny dam ci numer do chłopaka któru gra w tym zespole 510766103 Polecam ich!!!! a także zespoły RONIX GRAFFIT I BOSSMAN Moim zdaniem to sa zajeb...e zespoły na wesele. maniek
|
|
"Cool" tylko nie ten desperaci pier... oszusci
|
|
tylko nie z białego grają okropnie udają że śpiewają..... a co myślicie o zespole TOP?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |