Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkurencja dla innych |
Zauwazyliscie ze w lomzy nasi raperzy sie rozwijaja? pod uwage wzielem szczegolnie jednego o to ponizej link na youtube na jego kanal Jak dla mnie track Szara Rzeczywistosc jest najlepszy Pozdro dla Tonego http://www.youtube.com/user/TonyJARoSFR#p/a/u/2/57B5JiDCkZk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkurencja dla innych |
Pierwszy raz słyszę.
|
|
Jacy raperzy? w Łomży?
|
|
rozwijają się????
|
|
Tłoku, Kozak, Rascal De do Ce, Mzk, Tony JARo, KaEnPe, Ryhu i Sara i inni w łomży teraz jest ich duzo wiecej niz kiedys. Sadze ze to dobrze swiadczy o naszym miescie.
|
|
To jakieś niezweryfikowane pogłoski.
|
|
jak narazie nie zle zaczynam sie w HH prezentowac zobaczymy co bd dalej
|
|
Tłoku to raper? hohoh
|
|
wow nawet Kozak
|
|
no wiesz kiedys moze cos tam bylo na temat jego rapowania ale dla mnie to on jest najgroszy ze wszystkich. Jak narazie przypadl mi do gustu tony jaro i kreci mnie ta nuta szara rzeczywistosc bo prawde nawinal w tracku
|
|
Coś mnie się zdaje, że najlepszy jest Rascal De do Ce
|
|
z tego co slyszalem to Rascal De do Ce, Mzk, Tony JARo i KnP, sa ekipa. Ale czy to prawda to nie wiadomo
|
|
Mówisz że tłoku i kozak, dla mnie to oni chyba lepiej odnajdują sie w popowych kawałkach z kamą i julą
|
|
Siema wszystkim patrze ze ktos mi sam reklame robi hehe ;]] jezeli chodzi o to czy Ja, Rascal, Mzk i KnP jestesmy ekipa to, to nie jest prawda, znamy sie to fakt ale skad akurat takie cos slyszales to juz mnie nie interesuje. To ze podoba sie Tobie track pt. "Szara Rzeczywistość" to fajnie ale nie tylko Tobie ten track przypadl do gustu. Tyle z mojej strony. Piona ;]]
|
|
Ciekawi mnie tylko jedno kim Ty jestes bo ja to dopiero dzisiaj puscilem w neta a tu nagle ziomek mi przysyla ze ktos jakis temat na forum lomzy strzelil, a najlepsze jest to ze wspomniano na moj temat haha
|
|
powiedz mi gdzie tloku i kozak do MZK? ; o a Kaenpe ma potencjał, to malolat ale trenuje i idzie do przodu.
|
|
nie powiem kim jestem bo to jest nie wazne. ale tloku z kozakiem zaczynali tak samo jak oni zreszta ja juz sie nie odzywam zaluje ze zalozylem ten temat.
|
|
mowisz jakby conajmniej cos osiagneli : D wlasnie tym bardziej sa SŁABI jezeli sa w tym dluzej a szalu ni ma... ale nic mi do tego, kazdy robi co lubi i nie mnie to oceniać.
|
|
Ile Ty masz lat chlopcze ?? z tego co widze po Twoim pisaniu tutaj to masz hmm z max 14-15 lat. Nie gadaj glupot ze tloku z kozakiem zaczynali tak samo jak my.! Bo im do nas jest w *** daleko tak Tobie powiem ;) Zreszta zwala ostra z Ciebie ale dzieki za reklame hehehe Ema ;]]
|
|
Witam Wszystkich moim skromnym zdaniem łomżyński rap wraz z jego przedstawicielami jest poniżej krytyki.Tony Jaro itp to tak naprawdę bana pozerów nie mających pojęcia o tym co robią.A te ich "pancze" to tak naprawdę sterta przerośniętych ambicji mijających się z rzeczywistością.Według mnie całą tę śmieszną bandę Olsena można "zdissować" jednym zdaniem "nie nawijaj o tym co cie nie dotyczy" RPK dzięki i pozdro :) a podejrzewam jeszcze że "TonyJARoSFR" i "lomzynskistyl" to jedna osoba bardzo łatwo to poznać po sposobie wypowiadania się tak więc to on sam usiłuje sobie zrobić reklame co jest troche żałosne hehe POZDRO KUMACI WESOŁYCH SWIĄT :-)
|
|
ahahahaha jak dla mnie jesteś numer 1 widac jaki z Ciebie hejter kolejny przedstawiciel RPK haha Tyle ode mnie idz bonusuj sie dalej ;] ema.!
|
|
"Krytyka – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia." To nie hejt a drugim razem zanim zaczniesz używać jakiś słów poznaj ich znaczenie.To ze podałem Ci akurat ten przykład "RPK" nie znaczy że jestem fanem akurat tej grupy.Zresztą jaki z Ciebie raper jeżeli wyrażanie swojego zdania(negatywne w tym przypadku) nazywasz hejtowaniem?
|
|
BTW zapomnialem dodac jezeli sadzisz ze sam sobie takie cos zrobilem to naprawde musisz byc ostrym katem. Zebym chcial sam bym sobie reklame zrobil. Wydaje sie Tobie ze jezeli w tym nawiasiku mam "--.elomza.pl" i to ze ten lomzynskistyl ma to samo to swiadczy o tym ze rowniez ma IST.sc tak wiec brak blyskotliwosc i rozumu ;] w kazdym badz razie pozdrawiam i sram na krytyke ze strony innych robie to dla siebia a nie dla innych. Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku ;] SFR.
|
|
Autor: TonyJARoSFR (---.elomza.pl) Data: 24-12-10 15:48 Ciekawi mnie tylko jedno kim Ty jestes !!!!!!!!!bo ja to dopiero dzisiaj puscilem w neta!!!!!!!! a tu nagle ziomek mi przysyla ze ktos jakis temat na forum lomzy strzelil, a najlepsze jest to ze wspomniano na moj temat haha "w kazdym badz razie pozdrawiam i sram na krytyke ze strony innych robie to dla siebia a nie dla innych." sam sobie zaprzeczasz Najpierw pomyśl a potem napisz a nie na odwrót to samo tyczy sie twojego "rapu".Pozdrawiam
|
|
Nie wszyscy potrafia pisac teksty, nie powiem ze jestem akurat najlepszy w tym syfie, ale z dnia na dzien cwicze flou, pisze kolejne wersy staram sie by byly lepsze, nagrywam bragga i to co widze na ulicy. Nie powiesz ze w tym prawdy nie ma ;]] Poza tym, kazdy ma swoj styl, nawija wg siebie i swoich ocen. Takie jest moje zdanie. BTW czlowieku Ty wgl zle to zrozumiales w tym momencie to co piszesz ze mozna nas zdisowac itp to jest krytyka a ja nagrywam te tracki dla siebie i na krytyke innych osob sram ;] Jezeli chodzi o reklame to sobie sam zrobie swoj post ;] a tutaj koniec gadki szmatki ;] Ema i wesolych Tobie zycze ;]
|
|
O ***** co za egzotyczne słownictwo i błyskotliwość pana "rapera" :D
|
|
Autor: lomzynskistyl (---.elomza.pl) Data: 24-12-10 15:16 jak narazie nie zle zaczynam sie w HH prezentowac zobaczymy co bd dalej po tej wypowiedzi można śmiało stwierdzić, że lomzynskistyl i TonyJARoSFR to jedna i ta sama osoba :) Nieźle ZACZYNASZ się prezentować w HH? Myślę, że jednak nie. Chciałeś się wypromować chłopcze, ale źle ci to wyszło, w oczach forumowiczów 4lomza nie stałeś się fajny, przykro mi. No pain, no gain.
|
|
Wielcy raperzy, jak się podoba to uu brawo brawo, a jedno złe słowo to od razu sram na was heh. Skoro robisz to tylko dla siebie, to po co tracisz czas na wrzucanie tego na youtube? ;) Reklama Ci wyszła, nie ma co.
|
|
Ja myślę , że MZK nie za bardzo lubi HH, Mzk to woli KnP, ale to już lepiej spytac MZK na GG. De do Ce to nie robi HH tylko raczej BTW lub KPK lub SD sedesa. Ale wszystko i tak sprowadza się do ZKM.
|
|
Możecie wykorzystać ten kawałek do HH. Pozwalam
|
|
lomzynskistyl i TonyJARoSFR... spierdzieliłeś robotę. Nie wiesz co to są bramki proxy???? Aj kurne...
|
|
Kawałek tyłka nie urywa. A ja i tak ciągle będę wspominał łomżyński ŁZM..... Mieli jakiś taki niepowtarzalny klimat.
|
|
Mnie też zauroczyło słownictwo tego "rapera"... Sranie na wszystkich też :] Żałosne ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |