Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SkorpionTV |
Ogladal ktos ostatnio w telewizji kablowej "Multimedia" lomzynski program? Gdzie byl program o siatkowce dziewczyn, w ktorym imie jednego z wypowiadajacych sie tam panow napisano z takim bledem, ze az ciezko w to uwierzyc. Imie Jerzy, bylo napisane przez "ż" co naprawde az razilo w oczy... nie wiem kto edytuje ten program... Ponoc to nie jedyna ich wpadka!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SkorpionTV |
Fajny program, szczególnie łomżyński Tap Madl, tylko nie wiem o jakich porach go emitują..
|
|
he jaka telewizja takie opracowanie. Pewnie o to chodzi http://www.studioskorpion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=296:mikolajkipodznakiemszczypiorniaka&catid=35:sport&Itemid=29
|
|
Jeżeli chodzi o TV Łomża to nie ma się czemu dziwić takiej wpadce. Poziom TV jest bardzo zbliżony do poziomu zespołu redakcyjnego.
|
|
Nie chodzi o TV Łomża, ale o SkorpionTV, choć nie wiem co to za różnica.
|
|
no a widział ktoś metamorfozy?
|
|
Metamorfozy są niewidzialne
|
|
ciekawy pomysł,troche niedopracowany ale jak na Łomżę jest ok! malowanie w intercosmetics i ubieranie w polo, efekt końcowy porażający
|
|
Czyli wyszło intercosmetics w polo
|
|
no i jeszcze fryzjer..
|
|
a co myślicie o tej stronie: www.studiovideoprofilm.pl
|
|
Co ty kombinujesz, znasz pana Jeżego że twierdzisz że ma na imię Jerzy? Jedeno imię pochodzi od Jurka drugie od Jeża. Nie wiesz o tym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |